Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Boyama Kitabıyla Bir Şirketin Portföyünü Anlatmak

Boyama Kitabıyla Bir Şirketin Portföyünü Anlatmak

Aksel Ceylan, ABD'li gayrimenkul şirketi SHVO'nun portföyünü yansıtan "The World of SHVO" isimli bir boyama kitabı hazırladı.

Aksel Ceylan, hem ajanslarda/stüdyolarda hem de serbest çalışan olarak 10 yıldan fazla deneyime sahip çok disiplinli bir tasarımcı. Yaratıcı çalışmalarıyla sık sık Bigumigu okurlarının da karşısına çıkan bir isim. Artı Stüdyo’nun kurucu ortağı ve yaratıcı yönetmeni olan Ceylan, New York’ta yaşıyor ve orada SHVO için de yaratıcı yönetmenlik yapıyor. Bu haberimizin konusu da yukarıda da belirttiğim gibi Ceylan’ın SHVO için hazırladığı bir boyama kitabı.

64 sayfalık titiz bir çalışma

“The World of SHVO” isimli boyama kitabı projesi, SHVO’nun portföyünü bir boyama kitabı biçiminde yansıtıyor. Projeyi daha iyi kavrayabilmek adına Aksel Ceylan’ın SHVO ile ilgili açıklamalarına da göz atalım. New York City merkezli SHVO, ABD’nin önde gelen lüks gayrimenkul geliştirme, mülkiyet ve yatırım şirketlerinden biri. Miami, San Francisco, Los Angeles ve Chicago’da da ofisleri bulunuyor. Perakende, konaklama, lüks konut varlıkları ve ticari ofisler de dahil olmak üzere çeşitli endüstri sektörlerinde 4,5 milyon fit kareyi aşan yönetimi altında; 8 milyar dolardan fazla varlığa sahip ulusal bir portföyün sahibi ve işletmecisi.

Boyama kitabı, 64 sayfalık siyah beyaz çizimlerden oluşuyor. Kitap tasarımı ve çizimler Aksel Ceylan’ın imzasını taşıyor. Konsept ise Michael Shvo’ya ait. Behance’te 2021 yılında paylaşılan proje, platformun illustrator seçkisinde öne çıkarılmış.

Aksel Ceylan‘ın çalışmalarını Instagram’ı üzerinden de takip edebilirsiniz.

Özenle seçtiğimiz diğer boyama kitabı haberlerine buradan göz atabilirsiniz.

Görsel: Aksel Ceylan