Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kartondan Mobilya Markası: Karton

Kartondan Mobilya Markası: Karton

Avustralyalı marka ev ve ofis mobilyalarını tamamen kartondan üretip yeni nesili mekandan bağımsız kılacak gibi görünüyor.

Ikea son yıllarda alışılagelmiş malzeme ve modellerin dışındakilere sahip mobilyaları da evlerimizde kullanabileceğimizi hayatımıza soktu. Değişen dünyada herkesin ülke değiştirmesi anlık bir meseleyken Karton markasının koleksiyonları görür görmez insanın aklını çeliyor. Çünkü yeni nesil için mekanlara ve eşyalara bağlanmak bir dert.

Artık pratiklik hayatlarımızda birinci planda yer alıyor; teknolojik cihazlar kadar diğer eşyalarımızın da bize az yük olmasını ve hayatlarımızı kolaylaştırmasını bekliyoruz. Avustralyalı marka birçok fiyat seçeneğinden son derece stil sahibi, şaşırtıcı bir şekilde de dayanalıklı ev ve ofis mobilyaları üretiyor, ama tamamen kartondan.
%100 geri dönüştürülebilir malzemeden mobilyalar, depolama, saklama ve dekoratif amaçların hepsine hitap ediyor. İki ve tek kişilik yataktan, kitaplığa; sehpadan dolaba tüm mobilyaların kullanılabilir karton mobilyaların kurulumu ve sokumu çok kolay.