Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kardan Adam Taşıma Çantası

Kardan Adam Taşıma Çantası

Yuko Matsuzawa, The Fun of Carrying serisinin bir parçası olarak özel bir kardan adam taşıma çantası tasarladı.

1965’ten bu yana deri çanta ve aksesuarlar üreten Japon tasarımcı Tsuchiya Kaban her ürününde bireysellik duygusunu arttıran eşsiz parçalar yaratıyor. Geçtiğimiz ağustos ayında karpuz çantası tasarımını paylaşmıştık. Tasarımcılara eğlenceli yan projeler yaratma görevi veren The Fun of Carrying serisi karpuz çantasının ardından bu sefer kış aylarına uygun bir tasarımla devam ediyor.

snowman carrier

Detaylarıyla dikkat çeken şık bir çanta

2012 yılından bu yana Tsuchiya Kaban markasında çalışan Yuko Matsuzawa tarafından tasarlanan The Snowman Carrier isimli bu su geçirmez kardan adam taşıma çantası, absürt ama bir o kadar tatlı karpuz çantasından ilham alıyor. Yuko Matsuzawa, pencereden sezonun ilk karanı izlerken böyle bir fikrin aklına geldiğini söylüyor. Çanta sadece küçük bir kardan adımın sığacağı şekilde tasarlanmamış aynı zamanda bu kardan adamı mümkün olduğu kadar erimeden durması için suya dayanıklı deri ve ısı yalıtımlı bir polyester iç kısımla gerçekten kullanılabilir bir ürün haline getirilmiş.

İnce ayrıntılara özen gösterilen tasarımda ayrıca su geçirmez fermuar bulunuyor. Kardan adamların olmazsa olmazı havuç burunlar da unutulmuyor tabii. Taşıma sırasında havucu güvende tutmak için özel bir cep hazırlanıyor. Kardan adamın çantaya rahatlıkla konulup çıkarılması için deri bir taban eklentiyle tasarım tamamlanıyor.

The Snowman Carrier çantasının yapım sürecini ve detaylara gösterilen özeni paylaşılan videoda görebilirsiniz.

Görsel: YouTube, Tsuchiya Kaban, Instagram