Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kalp Atışlarını Kaydederek Fiziksel Olarak Hissettiren Madalyon

Kalp Atışlarını Kaydederek Fiziksel Olarak Hissettiren Madalyon

TheTouch Locket adlı akıllı madalyon, sevdiğiniz insanların kalp atışlarını boynunuzda taşıyabilmenizi ve fiziki olarak hissedebilmenizi sağlıyor. 

Sevgi, elle tutulup gözle görülemeyen soyut bir kavram olabilir ancak gelişen teknoloji ile birleşen yaratıcılık, sevdiklerinizin size karşı olan hislerini artık somut bir şekilde hissetmenizi sağlayabiliyor. TheTouch tarafından geliştirilen giyilebilir teknoloji ürünü olan TheTouch Locket adlı madalyon, sevdiğiniz insanların kalp atışlarını boynunuzda taşıyabilmenizi ve fiziki olarak hissedebilmenizi sağlıyor.

Akıllı bir telefon aracılığıyla markaya ait Feel uygulamasını kullanarak kalp atışlarınızı kaydedebilir ve madalyona yükleyerek sevdiklerinize hediye edebilirsiniz ya da tam tersi onların kalp atışlarını kaydederek boynunuzda taşıyabilirsiniz. 28 dilde desteklenen uygulamayı açtıktan sonra kalp atışı kaydetmeyi seçerek kayıt için parmağınız ile telefonun kamerasına dokunmalısınız.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

THETOUCHX (@thetouchx)’in paylaştığı bir gönderi

TheTouch Locket, LED ekranda kalp atışlarını gösterirken, fiziksel bir geri bildirim butonu ile kalp atışlarının titreşimlerini yakından hissetmenizi sağlıyor. Değiştirilebilir pile sahip akıllı madalyonun, aynı zamanda kristal camlı paslanmaz çelikten üretilen SkySilver ve JetBlack renklerinin yanı sıra 14 ve 18 ayar altından üretilen versiyonları da bulunuyor. İlk etapta yalnızca 100 adet üretilen ve 1 Şubat 2023 tarihinde satışa sunulan TheTouch Locket kısa sürede tükendi. TheTouch, madalyonun yanı sıra geliştirdiği HB Ring adlı akıllı yüzük ile madalyona benzer şekilde kişilerin kalp atışlarını kaydederek, yüzüğü takan kişinin bu ritimleri hissetmesini sağlıyor.

Görseller: Instagram, Youtube