Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kahveyle Boyanmış Flipbook

Kahveyle Boyanmış Flipbook

Nescafé, "Nescafé Coffee Flipbook" adlı yeni kampanyası için tamamı kahveyle boyanmış sınırlı sayıda flipbook yarattı.

Kahve, yaratıcı insanlar için adeta bir yakıt gibi. Onsuz güne başlamak, zihni toparlamak ve uykusuz gecelere dayanmak zor. Hatta çayı ya da kahveyi doğrudan yaratıcı işlerinin parçası yapan sanatçıların sayısı da az değil. Nescafé Kolombiya da kendi tanıtım kampanyası için, sınırlı sayıda flipbook yaratılmasını sağlamış. Nescafé Coffee Flipbook isimli bu kampanyanın amacı ise yerel kahve yetiştiricilerine saygılarını sunmak.

Kahve kokulu animasyonlar

Nescafé Coffee Flipbook, Publicis Kolombiya tarafından Ulusal Kahve Günü’ne özel olarak hazırlanmış. Çizimlerde, hasattan bardağa kadar %100 Kolombiya’ya ait kahve çekirdeklerinden yapılan bir hazır kahve olan Nescafé Tradición kullanılmış. Animasyonlar, kahvenin yapılış hikayesini anlatıyor.

Nescafé Coffee Flipbook

Flipbook’u tamamen elleriyle boyayan illüstratörler Alejandro Uscátegui ve Sebastián Briceño; animasyonlara kahve çiftçiliğinde sevgi ve emek isteyen süreçleri yansıtmışlar. 208 sayfalık animasyon kitabı, sayfaları çevrildiğinde hem görsel olarak hem de kokusuyla yakınındaki izleyiciyi kendisine çekiyor olsa gerek.

Nescafé Coffee Flipbook

Flipbook’un elle çizilmiş tüm kahve kokulu kopyaları, Ulusal Kahve Günü’nde incelemeleri için müşterilere verilmiş. Ayrıca görüntüler, kampanya filmiyle ölümsüzleştirilmiş.

Görsel: YouTube