Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Güne Güzel Başlatan Tüm Sürprizler Nescafe’de

Güne Güzel Başlatan Tüm Sürprizler Nescafe’de

Nescafe, yeni kampanyası için arkadaşlarınıza hoş şakalar hazırlıyor.

Nescafe, kırmızı kupayla ve keskin tonuyla hatırlanan bir marka. Hatta sadece kırmızı kupanın ön planda olduğu reklam kampanyaları da düzenlemişlerdi. Bu kez “güne güzel başlama” duygusunu ve dinamizmini işleyen yeni bir işle karşımızdalar. Big Start isimli kampanya, aynı zamanda bir yarışma daveti. Arkadaşınızı kandırarak sabah şakaları yapmaları için başvuruyorsunuz. Ardından Nescafe ekibi gizli kameralarla geliyor.

Sabah insanın başına gelebilecek güzel şeyleri kurgulayan ekip Dave’in güne zinde başlaması için gizlice hazırlık yapıyor. Dave önce bastonunu unutan yaşlı bir kadına yardım ediyor. Yerdeki parayı görmeden yanından geçip iki güzel kadın ile göz göze geliyor. Yolda geçenlerle selamlaşıyor ve sabah yaşamak isteyebilecek her güzel enstantaneyle karşılaşıyor. Ta ki, önündeki duran kamyon, LED ışıklarla onunla konuşana kadar.

https://www.youtube.com/watch?v=vbL0I56r7JI
“Unlucky Dave” kampanyanın ve yarışmanın tanıtım filmi olarak hazırlanmış. Yarışmanın kazananları ise uçağın arkasına, kamyon üzerine istediği mesajı yazarak dilediğine iletebilecek. Ve en önemlisi gelecek dönemki işler için Nescafe ile birlikte çalışma fırsatı yakalayacak.

Kamera arkası görüntüleri;

https://www.youtube.com/watch?v=WJWSzOVj_qI
Görsel; Youtube