Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kahve Alışkanlığını Yeniden Tanımlayan Kafein Bilekliği

Kahve Alışkanlığını Yeniden Tanımlayan Kafein Bilekliği

Joule, kafein almadan güne başlayamayanların ve gün içinde kafeine sıkça ihtiyaç duyanların kahve içme alışkanlığını kökünden değiştirmek istiyor.

Sabah, öğlen, akşam; kısacası günün neredeyse her saati kafeine ihtiyaç duyuyorsanız, Joule adını taşıyan farklı renklerdeki bileklikler en büyük kurtarıcınız olabilir. Çünkü Joule, kafein ihtiyacınızı kahve hazırlamadan, bir dükkanda uzun kuyruklara girip kahve satın almadan ve hatta kahve yudumlamadan gidermenizi sağlıyor.

Haklı olarak ‘’Kahve içmek varken kafein bilekliği takmak neden?’’ diye sorabilirsiniz. Ancak bu konuda bilekliği tasarlayan ekibin ikna edici bir yanıtı var: Joule kafein bilekliğinin yaratıcıları, bu yenilikçi yaklaşımın vücutta ilaç etkisi yaptığını, verimliliğin yanı sıra enerjiyi artırdığını iddia ediyor ve bu bileklikler sayesinde çok sık kahve içenlerin yaptığı harcamaların azaltacağını, aşırıya kaçan kahve tüketiminin getirdiği diş lekeleri, kötü nefes gibi istenmeyen sonuçları ortadan kaldıracağını savunuyor.

Indiegogo’da yer alan ve 5 Mart’ta başarıyla fonlanan kampanyanın detaylarına göre Joule’un üzerinde nikotin bandıyla aynı mantıkla çalışan ve kafeini deri içine geçirebilen bir bant bulunuyor. Böylece kafein direkt olarak kanınıza karışıyor. Bu yöntem sayesinde gün boyu aldığınız kafein miktarı dengelenerek yorgunluk hissetmeden günün her saati enerjik kalmanız sağlanıyor. Joule’un teslimatına ise tahminen 2016’nın Temmuz ayında başlanacak.

Görsel: Indiegogo,