Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elektronik Dinleti Eşliğinde Uzayın Derinliklerine Doğru Bir Göz Ziyafeti

Elektronik Dinleti Eşliğinde Uzayın Derinliklerine Doğru Bir Göz Ziyafeti

Elektronik müzik sanatçısı Robot Koch gerçek uzay görsellerinin derlenerek sunulduğu etkileyici müzik videosuyla bu sefer de sıradışı bir işe imza atmış.

Düşük bütçeli video film prodüksiyonlarından bahsedince iPhone’un profesyonel kamera olarak kullanımının gittikçe yaygınlaşmasına değinmeden geçmek bariz bir haksızlık olur. Baştan aşağı iPhone 6S Plus ile çekilmiş müzik klibiyle, bu konuda ismini daha önce duyurmayı başarmış elektronik müzik sanatçısı Robot Koch, Eclipse şarkısına çekilen müzik videosuyla, yine kendinden bahsettirecek, eşsiz bir işe imza atmış gibi gözüküyor.

Bu videonun kendine has özelliği bu sefer herhangi bir akıllı telefonla çekilmesi değil, tamamen NASA, ESA, GoogleEarth gibi uzay / dünya gözlem kuruluşlarının arşivlerinden ayıklanmış gerçek uzay görsellerinden oluşması.

Mickael Le Goff tarafından hazırlanan çalışma, yaklaşık dört dakikalık huzurlu bir dinleti sunmasının yanısıra güneş sistemiyle başlayıp yıldızlara uzanan bir görsel şöleni ekranlarımıza getiriyor.

Görseller; Vimeo