Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Johnnie Walker – Instagram Fotoğraflarından Facebook Kapak Fotoğrafı

Johnnie Walker – Instagram Fotoğraflarından Facebook Kapak Fotoğrafı

Bugünlerde sık sık karşılaştığım, sizin de karşılaştığınıza inandığım Facebook sayfası yenilendiğinde interaktif şekilde kapak fotoğraflarının değişmesi olayı var. Geçtiğimiz haftalarda Zaraguza ajans, bu olayı biraz daha öteye taşıyarak kapak fotoğrafını "gerçek zamanlı" olarak değiştirme işine girişmişti.

Johnnie Walker da sayfa yenilendiğinde değişen kapak fotoğraflarının modası geçmeden olaya el atmak istemiş ve Instagram'ın ünlü üç fotoğrafçısıyla (Chris Ozer, Phil Gonzalez ve Athipan Wongsuebyut) anlaşarak fotoğrafçıların markadan esinlenip çektikleri Instagram fotoğraflarından kendi fan sayfasının cover fotoğraflarını oluşturmuş.

Johnnie Walker'ın fan sayfasına girip sayfayı her yenilediğimizde fotoğrafçıların Instagram'da çektikleri farklı kapak fotoğraflarıyla karşılaşıyoruz.


 
Kampanyaya aynı zamanda Facebook'taki Johnnie Walker fanları da dahil edilmiş. Kullanıcılar bu ay sonuna kadar markadan esinlenip çekecekleri fotoğrafları, fan sayfasının kapak fotoğrafları arasında görme şansı yakalayabiliyorlar.

Johnnie Walker premium'luğunu ön plana çıkarmak için Instagram'da hatrı sayılır fotoğrafçılarla çalışması ve dünyanın dört bir yanından farklı kareleri sayfasına taşıması güzel olmuş. Beğendim ben 🙂