Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Jo Calderone – Tanıdık Bir İkon

Jo Calderone – Tanıdık Bir İkon

Lady Gaga, son iki yılın en önemli popüler kültür ürünü. 2000'lerin başından itibaren ya eski yıldızların yeniden parlatıldığı, ya da bir takım büyük şirketlerin projeleri olarak yükselme şansı yakalayabilmiş proje gençler pop dünyasında yükselebilirken, Stefani Joanne Angelina Germanotta adlı 1986 doğumlu bir genç kız, hem şarkı yazabilmesi, hem başarılı performansı, hem de sanat eğitiminin de faydasıyla tüm duruşunu, tarzını kendi başına yaratabilmesiyle pop kültürüne aranan tazeliği getirdi.

Vogue Hommes, Vogue'un erkek versiyonu gibi bir şey. Conde Nast'ın erkek stili için GQ adlı dergisi de var ama Vogue markasının moda gücü daha başka tabii. Japon Vogue Hommes edisyonu olan Vogue Hommes Japan'ın Eylül 2010 kapağında yer alan Jo Calderone adlı karizmatik delikanlı, Lady Gaga olarak bildiğimiz sanatçı Stefani Germanotta'dan başkası değilmiş meğersem. Lady Gaga'nın erkek alt benliği olarak tanımlanan bu karakterin gerçekten Lady Gaga olduğuna dair kesinleşmiş bir bilgi olmasa da bir çok kanıt, Jo = Gaga diyor.

Spektaküler videoları, olağanüstü abartılı sahne kostümleri ve kendi benliğinden öte bir yıldız aurasına sahip Lady Gaga yine Eylül 2010'da Vanity Fair'in de kapağındaydı ve dergi içinde de muhteşem fotoğraflarla yer aldı.