Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Japonya Depreminin Ardından: Post From Japan

Japonya Depreminin Ardından: Post From Japan

Japonya depreminin ardından 1 yıl geçmesine rağmen ülke hala etkilerini yaşamaya devam ediyor. Özellikle turizm sektörü ciddi bir oranda yara almış durumda.

Arama motorlarına Japonya kelimesini yazdığınız zaman hala depremin yol açtığı felaket görselleri görüntülenebiliyor. İsveç'teki Berghs School of Communication öğrencilerinin yarattığı bir fikir, Japonya'nın zarar gören online itibarını onarıp daha fazla turistlerin çekmesini amaçlıyor.

Post From Japan uygulaması ile Japonya'ya giden turistler, çektikleri fotoğrafları arkadaşları ve tüm dünya ile kolayca paylaşabiliyorlar. Bunun için telefon hatları ile internete bağlanmalarına gerek kalmıyor, indirdikleri mobil uygulama hükumetin internet ağını ücretsiz olarak kullanıyor.

Böylece yurt dışında pahalı olan mobil internetin yerine ücretsiz bir servis almış oluyorsunuz. Her postunuz için uygulama size bağlantı dakikası kazandırıyor. Bu basit fakat kullanıcılara direkt fayda sağlayan yaratıcı kampanya ile şimdiden arama motorlarında enkaz görselleri yerine Japonya'nın doğa güzelliklerini görmek mümkün.