Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İki Snapchat Hesabıyla Aynı Anda İzlenebilen Müzik Videosu

İki Snapchat Hesabıyla Aynı Anda İzlenebilen Müzik Videosu

Yung Jake, yeni videosunu yayınlamak için Snapchat'i deneysel bir mecra olarak kullandı.

Snapchat yarattığı mecra kurgusu ve iletişim tekniğiyle kendine has bir deneyim sunuyor. Silinen içerik kavramıyla kullanıcıların takipçilerine günlük bildirimler aktararak günlük bildirimler iletmesi modeline dayanıyor. Ünlü müzisyenlerden dizi oyuncularına kadar açılan yelpazede gündelik, komik veya etkinlik tabanlı gelişmelerle sıcak bir bağ kuruluyor.

Snapchat, bu anlık trendinin dışında UNICEF ile bir iş birliği yaparak Nijerya’da evini terk etmek zorunda kalan çocuklar için bir farkındalık kampanyası hazırlamıştı. Mavi ise Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’le birlikte Türkiye’nin ilk Snapchat röportajına imza atmıştı.

https://instagram.com/p/7bOLrAMLMT/

Müzisyen ve sanatçı Yung Jake, yeni müzik videosunu yayınlamak için Snapchat’i kullandı. Hatta tek bir hesaba bağlı kalmak da istemeye konuyu ikinci ekrana taşıdı. Yung Jake’in açtığı iki hesabı iki farklı telefondan ekleyip aynı anda açarak yenilikçi bir deneyim yarattı. İki telefon, iki Snapchat hesabı, iki farklı Story ve tek bir müzik videosu.

https://instagram.com/p/7ZM4gusLBD/

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

https://www.facebook.com/yuungjaake

Görsel; Instagram