Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​İç Çamaşırlarının İçindeki Başarı Hikayeleri

​İç Çamaşırlarının İçindeki Başarı Hikayeleri

İç giyim markası Panache yeni kampanyasında iç çamaşırlarını, arkalarında başarı hikayeleri saklı 6 kadına giydirmiş.

Panache “Modelled by Role Models” kampanyasında, yeni koleksiyonunu, farklı dallarda başarılı olmuş, kadın rol modeller ile tanıtıyor. Kampanya, kadınları bedenlerini her şekilde sevmeleri için yüreklendirirken, dış görüntülerinin arkasında sahip oldukları değerlerin önemini hatırlatıyor.

6 başarılı kadını bir araya getiren kampanyanın temeli şöyle atılmış: Panache, yaptırdığı araştırmalar sonucunda kadınların %75’inin kadın rol modelinin olmadığı görüyor ve bunu değiştirmek üzere yola çıkıyor. Birçok araştırma sonunda hayatın farklı alanlarında emin adımlarla yürüyen bu her biri birer başarı öyküsü kadınları buluyor ve onların inanılmaz hikayeleriyle tanışıyor. Panache, hayal ettiği değişikliğe giden ilk adımı bu ilham verici kadınlarla yaptığı fotoğraf çekimiyle atıyor.

Daha önce de Lane Bryant’ın “I’m No Angel” kampanyasında, büyük beden vücutlarıyla gurur duyan genç kadınlar, kameralara “Ben Melek Değilim” diyerek, Victoria’s Secret’ın bir deri bir kemik mankenlerinin yarattığı “zayıflık güzeldir” kavramını sorgulatmışlardı.

Model ve iş kadını Marquita Pring, kadınların bedenlerini sevip, kendileriyle barışık olmaları için onları yüreklendiren bir organizasyon olan Alda’nın kurucusu.

Amy Hughes, 53 maraton koşarak dünya rekoru kırmış bir spor terapisti.

Paralimpik atlet Hannah Cockroft, tekerlekli sandalye yarışlarında dünya rekoru sahibi. Genç yaşında sahip olduğu bedensel rahatsızlığı onun 8 günde 7 dünya rekoru kırmasına engel olamamış.

Martyna Kaczmarek, kan, ilik ve organ bağışını destekleyen “Day For Life” kampanyasının yaratıcısı.

Mica Paris, şarkıcı ve oyunculuğunun yanı sıra cinsel istismara karşı savaşan “No Means No” kampanyasının da sözcülüğünü yapıyor.

Rachel Elliott, Ebola salgını sırasında, hiç düşünmeden Sierra Leone’ye giden bir hemşire.

Görsel; buzzfeed, Youtube