Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Huggies – Anne Olduktan Sonraki İlk Gün

Huggies – Anne Olduktan Sonraki İlk Gün

Huggies, yeni doğan bebeklere özel bebek bezini tanıtmak için yeni anne olan birini hastaneden alıp evine götürürken sürprizlere boğuyor.

Bir reklam filmi senaryosu yazmak yerine tek bir kullanıcıya deneyim yaşatıp onun videosunu reklam filmi olarak kullanmak son aylarda en çok rastladığımız stratejilerden.
Huggies Facebook sayfasında takipçilerine doğum yapmak üzere olup olmadıklarını soruyor ve gelen cevaplar doğrultusunda bir liste hazırlıyor. Tüm listeyi Facebook üzerinden takip eden marka aralarından ilk doğum yapan için sürprizini hayata geçirmeye başlıyor. Marka yeni doğan bebeklere özel bebek bezinin, bebek için bir ilk olmasından yola çıkarak ilk olan her şeyin özel olduğunu vurgulamak istemiş.
Taze anne doğumdan sonra hastaneden dışarı adımını atar atmaz Huggies onu kapının önünde özel bir limuzinle karşılıyor, ona eşlik eden özel motolarla. Anne yol boyunca ona izletilen videolarla sevdiklerinden tebrik mesajlarını izlerken, camdan baktığında reklam panosunda kendine yazılmış mesajı görüyor ve yoldaki herkes onu selamlıyor. Trafik ışıkları bile ona özel! Evinin önüne kadar bırakılan anne ilk sürüşünün ardından kapısının önünde dev bir Huggies bebek bezi kutusuyla karşılaşıyor.
Video ilk hafta içinde 1 milyon kez izlenmiş.