Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
HTC ve Spotify’dan Selfienize Özel Çalma Listesi

HTC ve Spotify’dan Selfienize Özel Çalma Listesi

Yüz tanıma teknolojisini kullanan HTC Mood Player, ruh halinize özel parçalar derleyecek.

Spotify, müziğin kullanılabileceği ve genişleyebileceği alanları sürekli genişletmeye ve yaygınlaştırmaya yönelik politikalar uyguluyor. Akıllı telefon uygulamasına eklediği Spotify Running moduyla birlikte koşu temponuzu algılayarak aynı tempoda parçaları dinlemenizi sağlamaya başlamıştı. HTC ise akıllı telefon pazarında kendini müzikle bağdaştırarak marka konumlandırmasında bu yönde adımlar atıyor. Beats by Dre ile işbirliği yaparak Beats yazılımı kullanan ürünler geliştirmişti.

Şimdi bu iki isim bir araya gelerek HTC Mood Player‘ı duyurdu. Ne dinleyeceğinize karar veremediğiniz, aklınızdan geçenle gönlünüzde yer alanın örtüşmediği anlarda artık tek yapmanız gereken bir selfie çekmek veya fotoğraf yüklemek. HTC Mood Player, SkyBiometry sağladığı yüz tanıma altyapısıyla o anki ruh halinizi analiz ediyor ve Spotify’ın müzik arşivinden size özel bir çalma listesi hazırlıyor.

HTC Mood Player adresinden deneyimleyebileceğiniz algoritma aynı zamanda HTC’nin yeni nesil orta segment telefonu Desire 626’nın da tanıtım özelliği ve kutlama ödülü değerinde.

Görsel; HTC
Manşet görseli düzenlenmiştir.