Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Honda’nın 3.000 El Çizimi İllüstrasyonla Hazırlanan Stop Motion Filmi

Honda’nın 3.000 El Çizimi İllüstrasyonla Hazırlanan Stop Motion Filmi

Honda, “Power of Dreams” kampanyası için 2 dakikalık muhteşem bir stop motion film hazırlamış: “Paper”

Honda, uzun soluklu “Power of Dreams” (Rüyaların Gücü) kampanyasını 2 dakikalık bir stop motion filmle taçlandırıyor. “Paper” isimli filmde; motorlu bisikletlerden MotoGP şampiyonu canavar motosikletlerine, ilk deniz motorlarından merdiven çıkan robot Asimo’ya, oradan otomobillerinin evrimine, Honda’nın tarihten günümüze hikayesini kağıtlarla yapılmış ve eller yardımıyla hareket ettirilen bir kompozisyon içinde görüyoruz.

Honda ürünlerinin geçmişten bugüne yolculuğu, tarihteki serüveninin anlatıldığı filmde yaklaşık 3.000 el çizimi illüstrasyon kullanılmış.

Filmde, Honda’nın kurucusu Soichiro Honda’nın bir radyo jeneratörünü karısının bisikletine güç aktarmak için kullanışına ve Honda’nın motosiklet konusundaki gelişimine referans veren sahneler yer alırken, geçmişten bugüne birçok aracın görüntüsü yer alıyor.

Honda, reklamı dijital olarak da destekleyecek ve interaktif bir versiyon hazırlayacakmış. Hazırlanacak versiyonda izleyiciler her bir ürünün üzerine tıklayarak, ürünlerin tarihi ile ilgili bilgi alabilecekler.

Film, Oscar’a aday gösterilmiş PES Film ismiyle bilinen stop motion sanatçısı Adam Pesapane imzalı.

Görsel; Youtube