Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Elektronik Devre Meraklılarına Aylık Eğitim Kitleri

Elektronik Devre Meraklılarına Aylık Eğitim Kitleri

Elektronik devreleri ve prensiplerini merak edenlere Tron-Club, abonelik sistemiyle çalışan kapsamlı bir kit sunuyor.

Robotların her geçen gün daha sofistike beceriler kazanması çoğumuzu büyülerken yapıtaşının ufacık bir kısmını hobi olarak edinmek de olağan bir eğilim.

Bir kısmımız için kendi birasını yapmak kadar zevkli bir meşgale haline gelebilecek devre yapımı için şimdiye kadarki en dikkate değer kaynağı Tron-Club sunuyor olabilir. “Devre yapmak istiyorum fakat temelini bilemiyorum” ya da “temel aşamalarda tıkanıp kaldım, ötesine geçemiyorum” gibi şikayetleri olanlar Tron-Club hazırladığı aylık kite üye olup kafalardaki soru işaretlerini silebiliyor. Dijital devreler üzerine sıkıcı ve anlaşılması zor kitapları hatmetmeden her ay 21’den fazla devre modeli için gerekli talimatları kitle edinebilir ve daha pratik şekilde kendinize hobi yaratabilirsiniz.

Şık bir mektup içinde gerekli malzemeleri ve talimatları içeren kiti gönderen Tron-Club, hizmeti için aylık modelinde 14 Euro (ek olarak kargo için 5.99 Euro) , yıllık modelindeyse 160 Euro (ek olarak kargo için 69.99 Euro) alıyor. PayPal ve BitCoin’le ödeme seçenekleri de sunan kit, abonelerini yılda 252’den fazla devre modeliyle tanıştırıyormuş.

Görseller: YouTube (Tron-Club)