Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak

Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak

Tim Easley, Modified Man'in yeni albüm kapağı için model hamurundan devre kartı yaptı.

Londralı illüstratör ve tasarımcı Tim Easley aynı zamanda çok çeşitli araçlarla çalışabilen bir sanatçı. Elle çizilmiş kaykaylarına, tuval üzerine yaptığı resimlere, plastisinle yaptığı heykellere ve dijital işlerine baktığınızda bunu net olarak görüyorsunuz. Easley, Albert’s Favourites adlı bağımsız plak şirketinden aldığı sipariş üzerine tüm bu yeteneklerini en iyi şekilde sergileyebileceği müthiş detaylı bir albüm kapağı çalışması hazırladı.

80 saatte tamamlanan el yapımı devre kartı

Albert’s Favourites, Modified Man adlı grubun yeni piyasaya çıkacak albümü “Modifications: Set 2” için Tim Easley’den yaratıcı ve grubun müziğini iyi anlatan bir kapak istemiş. Modified Man’in müziğine gelince… Adam Scrimshire ve Dave Koor ikilisinden olaşan Modified Man, vintage enstrümanları ve canlı performansı birleştirerek elektronik tabanlı ve soul esintili işler yapıyor. Tim Easley de bu müzik tarzıyla uyumlu nefis bir iş ortaya çıkarmış. Kapağı yaratırken, geleceğin modifiye insanlarının onlara göre antika olacak ve belki ne olduklarını dahi anlayamayacakları devre kartlarından nasıl sanat yapabileceği fikri üzerinde durmuş. Tamamen plastisinden (bir tür modelleme hamuru) oluşan ve tamamlanması yaklaşık 80 saat süren 50×50 cm boyutlarında bir devre kartı yapmış. Ardından bu devre kartını birkaç farklı açıdan fotoğraflamış. Bu malzemeleri kullanarak muhteşem bir kapak tasarlamış (kılıfın arka kapağı da dahil).

Tim Easley’i Instagram ve Behance üzerinden takip edebilirsiniz.

Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak Albüm Kapağı İçin Model Hamurundan Devre Kartı Yapmak

Görsel: Behance