Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Queens of the Stone Age’in Albümü Bildiğiniz Gibi Değil

Queens of the Stone Age’in Albümü Bildiğiniz Gibi Değil

Queens of the Stone Age, yeni albüm satışlarını artırmak için albümle birlikte bira açacağı olan USB bellek veriyor.

Müzik endüstrisinin internet kullanımının artışından sonra bambaşka dinamiklere sahip olduğu aşikar. Artık albüm satabilmek bir hayalken, endüstriyi ayakta tutan canlı performanslar, çünkü iTunes, Amazon gibi servislerden sanatçının gelir elde etmesi bir hayli zor.
Yine de kitlesine güvenen kimi müzisyen ve gruplar albüm promosyonu anlamında çok yaratıcı işlerin içinde olabiliyorlar. Queens Of The Stone Age de son albümünün satışlarını artırmak için albüm ile birlikte bir de USB bellek hediye ediyor. Bu USB bellek satın aldığınız albüme ek olarak size şarkı sözleri, albüm kapağı ve kartonetindeki tasarımlar, video klipler gibi ekstra içerikler veriyor. Bellek aynı zaman da bir de şişe açacağı.
Grubun hayranları üzerinde grubun son albümünün amblemi olan bir bira açacağı için bile yalnızca, o albümü satın alabilir. Bellek zaten 8 GB kapasiteye sahip aynı zamanda. Albümün ederi 29 dolar ve sınırlı sayıda üretilmiş. Albüm elbette iTunes, Amazon benzeri servislerde de mevcut ve hangisinin tercih edileceğini yakında öğreneceğiz.
Projenin internet sitesi.