Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hill’s’ten Sokak Hayvanlarının Bakımı ve Sahiplendirilmesi için Doğrudan Adım

Hill’s’ten Sokak Hayvanlarının Bakımı ve Sahiplendirilmesi için Doğrudan Adım

Hill's Pet ve Özyeğin Üniversitesi Doğal Yaşamı Koruma Kulübü iş birliğiyle sokak hayvanlarının bakımı, tedavisi ve sahiplendirilmesi için marka ve üniversite gönüllüleri birlikte çalışıyor.

Özyeğin Üniversitesi Doğal Yaşamı Koruma Kulübü, üniversite içerisinde faaliyet gösteren ve kendini sokak hayvanlarının iyiliğine adamış bir kulüp. Kampüs içinde kurulan barınak ve burada tedavi edilen, yuva arayan kedi ve köpeklerle üniversite öğrencilerinin doğrudan temas halinde olması, hayvan severlik romantizminin gerçeğe dönüştürüyor. Sadece uzaktan sevmek ve sözde ilgi göstermek yerine gerçekten fayda yaratan bu kulübe Hill’s Pet de 2016 yılından beri mama sponsoru olarak kurtarılan canlar için doğrudan bir katkı sağlıyor.

Hill’s ve Özyeğin Üniversitesi Doğal Yaşamı Koruma Kulübü iş birliği 31 Mayıs’ta yayınlanan bir filmle daha da güçlendi. Asit’in Hikayesi yaralanmış, yardıma ihtiyacı olan, sokakta yaşayan canların nelerle karşılaştığına dair tek bir köpekle tüm dünyayı anlayabileceğimiz bir film. Fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalmış, terk edilmiş, kelimelerin kifayetsiz kalacağı durumlarla başa çıkmak zorunda kalan canların içlerindeki umudun ve sevginin nasıl yeşertilebileceğini film, üzerine kimyasal madde atılmış Asit üzerinden anlatıyor.

Yol kenarında terk edilmiş ve yaralı halde bulunan Asit; sevgil, doğru tedavi ve besin takviyeleriyle yeniden gülümseme yolculuğu aktarılırken Hill’s, Asit’in ve 4 arkadaşının sahiplendirilmesi için sosyal medyada çalışma yürütüyor. Kulüp üyeleriyle iletişime geçerek gerçekleştirilebilecek olan sahiplenme süreciyle sadece bir canlının değil onunla bağ kuran herkesin hayatı iyileşiyor.

Hill’s, bu sosyal sorumluluk projesiyle hem sokak hayvanlarının yaşamını değiştirmeye direkt etki ediyor. Asit, Patates, Puffy, Saçmalı ve Lilo’yu sahiplenenler için bu canların 3 aylık mama ihtiyacını da karşılayacak ve kampanya boyunca Facebook ve YouTube üzerinden yapılacak her paylaşım için Hill’s, diğer barınaklara da bir canlının günlük besin ihtiyacı kadar mama desteği sağlayacak. Tebrikler Hill’s ve Özyeğin Üniversitesi Doğal Yaşamı Koruma Kulübü üyelerine!

Künye:

Reklam Veren: Mopsan Veteriner Ürünleri
Marka: Hill’s Pet Türkiye
Reklam Veren Yetkilileri: Dr. Müge Örs, Cihan Tokat, Oğuzhan Arattan
Prodüksiyon Şirketi: Red Sled Film & Photography
Yönetmen: Deniz İbrahim Dilcioğlu
Görüntü Yönetmeni: Oğuz Poray
Dijital Ajans: Ben Sen O İnteraktif

Görsel: YouTube