Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Her yerde Ford Ka var! – advertorial

Her yerde Ford Ka var! – advertorial

Yeni Ford Ka, James Bond Quantum of Solace filminde, boy boy gördüğümüz asıl kızımız Camille (Olga Kurylenko)’un arabası idi.



Ford Ka‘nın lansmanının bu filmde olduğunu ve hatta Paris Otom
obil Fuarı‘ndaki standın görüntülerini şu haberin yorumlarında konuşmuştuk.

Ford Ka, Türkiye pazarına girerken, Nilüfer’in şarkısı misali “her yerde Ka var!” projesi de geçen hafta yayına alındı.

Proje özellikle benim gibi “saklı obje bulma” oyunlarını sevenler için yapılmış. Bu oyun türüne yabancı olanlar için açıklayalım. Öncelikle çok hızlı bir ekran kartı ya da bilgisayara ihtiyacınız yok. Hatta oyun sevmiyor bile olabilirsiniz ama yine de bu oyunlardan birine bulaşınca bir türlü kendinizi oynamaktan alamazsınız.

Her yerde Ka var!
projesi üzerinden anlatırsak…
Oyun 4 bölümden oluşuyor. Her bölümde aşağıdaki gibi kolaj bir resim karşınıza çıkıyor.

Amaç en kısa sürede resimde saklanan 10 adet Ford Ka‘yı bulmak. İlk 2 resimde “aman canım şıp diye buldum” diyorsunuz ama şimdiden belirtiyim sonlara doğru delirtip “nerede bunlar?” dedirtiyor.

Benim zamanlamam 9 dakika küsur çıktı. Bu sayı ile MacBook Air ne yazık ki benim olamayacak gibi hissediyorum ama ümit kesilmez 🙂

Proje Nisan sonuna kadar devam ediyor. MacBook Air, Sony Playstation 3, TomTom XL Navigasyon, Nokia 5800 ya da Sony PSP istiyorum diyorsanız, buyrun sizi oyuna alalım.

Takıldığınız bulamadığınız yer olursa haberim olsun ;)))

Ajans:
Sistemsensin

Aklımdayken sitenin ilk açılışında yer alan video ile de sinemalarda sms kampanyası yapılmıştı. Kampanya filmdeki Ka sayısını tahmin etme üzerine idi. Kazanan bilet kazanmıştı.

Birde bir kaç sene öncesinin SportKa (Evil Twin) viralini de ayrıca çok sevmıştik. Umarız bu yeni cici Ford Ka için de böyle ses getiren viraller görürüz.