Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hediye Veren ATM

Hediye Veren ATM

Teşekkür eden ATM'ler Kanada'nın dört kentine konuldu.

TD Canada Trust,  #TDThanksYou kampanyası bünyesinde 25 Temmuz’da Kanada’daki 1.100’den fazla şubesinde müşterilere zarflar içinde 20 dolar hediye etti. Telefonla da bankaya ulaşanlara bu hediyenin hesaplarına yatırıldığı bilgisi iletildi ve toplamda 30.000 müşteri bu hediyelerden aldılar.

Banka ayrıca 4 şubesinde müşterilerine daha da ilginç bir sürpriz yaptı. ATM’leri otomatik teşekkür makinesine dönüştüren marka, müşterilerine bu makinelerden hediyeler verdi. Konuşabilen ATM’ler bazı müşterilere bir demet çiçek, bazılarına nakit para, bazılarına ise kişisel ilgi ve ihtiyaçlarına göre seçilmiş hediyeler verdi. Videonun ortalarından sonlarına doğru 3 büyük hediyeyi ve onları alan müşterileri duygulanmadan izlemek mümkün değil.

Proje aslında basit bir “makine gibi görünen kutu arkasındaki adam” fikri de olsa, müşterilerin kişisel ihtiyaçlarının bilinmesi ve buna uygun hediyeler verilmesi, aktivasyon projelerinde artık CRM de görmeye başlayacağımızın bir işareti olabilir. Kampanya detaylı bir şekilde BuzzFeed’de de yer buldu.

Ajanslar: Diamond Integrated Marketing, Leo Burnett ve H+K Strategies

Kaynak: marketingmag.ca