Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Güzel Kelimeler Dükkânı’ndan “Sevdiklerimiz” Seçkisi

Güzel Kelimeler Dükkânı’ndan “Sevdiklerimiz” Seçkisi

Sosyal medyada doğup büyüyen Lûgat365 ve Hisli Şeyler projelerini ürünleştirerek takipçileriyle buluşturan Güzel Kelimeler Dükkânı; kıymet verdiği tasarımcıların ve markaların ürünlerine de “Sevdiklerimiz” çatısı altında yer açtı.

Güzel Kelimeler Dükkânı, Lûgat365 ve Hisli Şeyler projeleri kapsamında hayata geçirilmiş ürünlere yer veriyor. Lûgat365, 2015 yılında “Bazı Kelimeler Çok Güzel” diyerek, unutulmaya yüz tutmuş güzel kelimeleri gün yüzüne çıkarmak üzere yola çıkmış bir proje. Hisli Şeyler ise 2018 yılında doğmuş, “şeylerin” dünyasından hareketle tarifi zor duygulara tercüman olmaya heves etmiş eğlenceli bir oyun. Bu iki proje için tasarlanmış ürünleri Güzel Kelimeler Dükkânı’nda meraklısıyla buluşturuyorlar.

Özenle seçilmiş 300’den fazla ürün “Sevdiklerimiz” seçkisinde

Şimdiden 30’un üzerinde markadan özenle seçilmiş, 300’den fazla ürünü Sevdiklerimiz seçkisine dahil eden Güzel Kelimeler Dükkânı, hayatı daha anlamlı kıldığına inandığı bu markaların ürünlerini ve hikâyelerini ziyaretçileriyle buluşturuyor. Vitraydan seramiğe, takıdan oyuncağa, mermerden muma farklı disiplinlerde üretimler yapan tasarımcıları bir araya getiren Güzel Kelimeler Dükkânı, ziyaretçilerine anlamlı hediye seçenekleri sunuyor.

Güzel Kelimeler Dükkânı sitesinde, Bigumigu okuyucuları için hususi olarak tanımlanan “bigumigu10” kodunu kullanarak, tüm ürünlerde geçerli %10 indirimden faydalanabilirsiniz.

Görsel: Güzel Kelimeler Dükkânı