Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Günlük Hayatı Kolaylaştıran Küçük Ahşap Robotlar

Günlük Hayatı Kolaylaştıran Küçük Ahşap Robotlar

Alexander Kanygin’in 15 farklı tasarımcıyla birlikte hazırladığı koleksiyon, günlük hayatı kolaylaştıran robot şekillerindeki ahşap objelerden oluşuyor.

Tasarımcı Alexander Kanygin; içlerinde mimar, illüstratör, tasarımcı ve fotoğrafçıların bulunduğu 15 sanatçıyı bir araya getirerek, eğlenceli robot formlarına sahip ahşap objelerden oluşan harika bir koleksiyon hazırlamış.

Robo Wood isimli seri; mücevher kutusu, kablo düzenleyici, mumluk, tarak, tıpa, anahtar askısı, askı gibi günlük hayatı kolaylaştıran kullanışlı tasarımlardan oluşuyor. Her birinin küçük ve farklı robot formlarına sahip olması koleksiyonu daha çekici ve eğlenceli hale getirmiş. Ahşap malzeme, robot figürleriyle birleşince özellikle retroseverlerin bayıla bayıla kullanacağı tarzda eğlenceli bir seri ortaya çıkmış.

15 farklı sanatçının hayal gücü ve yaratıcılığının eseri olan bu koleksiyonu sevdiyseniz, Kanygin’in yine ahşap malzeme kullanarak hazırladığı ve minimalist tarzıyla öne çıkan aydınlatma, sandalye, sehpa gibi tasarımlarını da seveceğinize eminim. Göz atmak isterseniz çalışmaları burada ve Instagram hesabında bulabilirsiniz.

Bisiklet asma aparatı, Alexander Kanygin

Kablo Düzenleyici, Mira Smurova.

Mumluk, Ilya Spiridonov

Kullanılmış pil kutusu, Katerina Kopytina

Tarak, George Sneghkin

Tıpa, Ivan Kozhin

Anahtar Askısı, Alexander Kanygin

Askı, Mike Deruzhskiy

Mücevher kutusu, Alexander Kanygin

Zaman ayarlayıcı, Stas Leontye

Ayna, Alexander Kanygin

Bozuk para kutusu, Nikita Cherevkov

Peçetelik, Yaroslav Misonzhnikov

Fındık kırıcı Pavel Ulianov ve Alexander Kanygin

Kalemlik, Fedor Toy

Kalemtraş, Andrey Voronov

Görsel; instagram