Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
GTA V İçinde Çekilen Star Wars Fragmanı

GTA V İçinde Çekilen Star Wars Fragmanı

Star Wars serisinin 7. filmi The Force Awakens’ın fragmanı GTA V içerisinde yeniden çekildi.

Popüler kültürün iki güncel ürünü Grand Theft Auto V ve Star Wars: Episode VII – The Force Awakens birleşerek Powerlight-13 ekibi tarafından eğlenceli bir iş yaratılmış. Piyasaya çıkışının üzerinden bir yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen GTA V hem oyuncular için hem de Youtube kanalları için güncelliğini koruyor. Hele bilgisayar sürümü de piyasaya çıktığında bu oyunu tekrar konuşmaya başlayacağız.

Star Wars için pek fazla bir şey söylemeye gerek yok. Disney, Star Wars serisini satın aldıktan sonra böyle bir hamle bekleniyordu. Fakat yeni film hissinden hayranlarını soğutan gelişme ise Genişletilmiş Evren’i (The Expanded Universe) hiçe sayarak sadece yayınlanan 6 filmi geçerli kabul etmesiydi. Böylece filmlerden sonra üretilen çizgi romanlar, kitaplar ve bilgisayar oyunları tarihe gömüldü. Yedinci filmi fragmanı yayınlandığında seriyi takip eden herkes yine heyecanlandı. Çünkü yeniden Star Wars izleyeceklerdi.

Powerlight-13 isimli Youtube kanalı da GTA V’ın sunduğu açık dünya olanaklarından faydalanarak eşsiz bir koreografiyle tüm fragmanı oyunun içinde baştan sonra yeniden çekmiş.

Görülen o ki, film yayınlanana kadar elle tutulur tek materyal olan fragmanı değiştirip farklılaştırarak tüketmeye devam edeceğiz.

Yayınlanan resmi fragmanı tekrar hatırlamak ve karşılaştırmak için aşağıdan izleyebilirsiniz.

Görsel; Youtube