Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Google Ooooooofice !!!

Google Ooooooofice !!!

Google Manhattan’da 2 Amerikan futbolu sahasi buyuklugunde bir yer kiraladi. Yeni Googleplex’in kirasi yillik 10 milyon dolar!! Icinde de ne yok ki zaten; ping-pong, foosball, hockey, video game odalari.

Soylentilere gore Google New York’a kablosuz internet saglayacak. Yani her yerde internet baglantisina sahip olucaz artik komsudan falan calmak yok kardesim. Google-wireless metroda, parkta, evde, okulda, plajda, ve Bronx ve Harlem’de bile cekicek. Ayni sistemi San Francisco’da da gerceklestirecekler.

Dunya genelinde Google’da 8 bin kisi calisiyor. Acilan yeni Googleplex’e yuzlerce kisiyi ise almaya basladilar. Daha cok MBA mezunlarini ise alan Google’in yillik ortalama verdigi para $70 bin dolar calisan basina.

Google’in Chelsea’deki yeni Oooooffice’inin ilk hali:



Son halleri:



Google’s headquarters:

YOUTUBE ANLASMASI:
125 milyar dolarlik sirket olan Google yakin zaman once Youtube.com’u 1.65 milyar dolara satin aldi. Bu parayi 3 ortak paylasti. 2 ortak 250’ser milyon dolar aldi ve ogretimini tamamlamak icin ayrilan 3. ortak ise sadece 125 milyon dolar alabildi. Youtube’da bulunan 65 calisan ise 500 milyon dolari aralarinda ortak sekilde paylasti. Yani ortalama calisan kisi basina 7.7 milyon dolarin sahibi oldu. Diger 500 milyon dolar da Youtube’a yaklasik 25 milyon finansman saglayan sirket aldi.