Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Google Hesaplarınızla Star Wars’da Tarafınızı Seçin

Google Hesaplarınızla Star Wars’da Tarafınızı Seçin

16 Aralık'ta vizyona girecek olan film öncesinde Google hesabınızı Star Wars teması kaplıyor.

Star Wars evreni her yan ürünü ve hikayesiyle genişleyen ve büyüyen bir külliyat. Disney satın altından sonra genişletilmiş evren altında çıkan hikayeleri kurgudan çıkarılmış olsa da Star Wars dünyasına dair her şey hayranları kendine çekebiliyor. Serinin 7. filmi Force Awakens (Güç Uyanıyor) da başta eski kuşak hayranlar tarafından eleştiri alsa da yayınlanan fragmanlarla beraber heyecan yaratmayı başardı.

Film vizyona girmeden kısa bir süre önce Google ile işbirliği yapılarak 11 Google ürününü kapsayan bir kampanya hazırlandı. Youtube, Google, Gmail, Chrome, Android Wear, Maps, Waze gibi hizmetlerin yer aldığı bu koleksiyon, Google’ın Star Wars özel sayfasına giriş yapıp tarafınızı seçmenizle yepyeni bir arayüze sahip oluyor.

Youtube’daki oynatıcı çubuğunun rengini Karanlık ve Aydınlık Taraf’ın renkleriyle değişmesiyle başlayan deneyim Gmail arka planınıza ve Chrome yeni sekme temalarına kadar genişliyor. Google ürünlerini hayatının bir parçasına haline getiren Star Wars hayranları da yeni filmin heyecanını son güne kadar dorukta yaşama fırsatına kavuşuyor.

Google hesabınızla bağlanarak deneyimi başlatmak için Google.com/StarWars‘u ziyaret edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=HWNY57CAY5U
Youtube oynatıcı çubuğu bu şekilde olurken;

Chrome eklentisi de birbirinden farklı arka planlar sunuyor;

Görsel; Google.com/StarWars