Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Google+ Hangouts on Air – Kişiye Özel Canlı Video Yayını

Google+ Hangouts on Air – Kişiye Özel Canlı Video Yayını

Google, geçen sene başlattığı canlı yayın video servisi Hangouts'un kullanım sınırlarını kaldıracağını ve yeni adıyla 'Hangouts on Air' servisini tüm Google+ kullanıcılarına açık hale getireceğini duyurdu.

Önümüzdeki günlerde kullanıcıya sunulması beklenen, 'Hangouts on Air'in en önemli özelliklerini şu şekilde sıralamak mümkün:

İnsanlar canlı yayın videolarını kendi Google + Youtube veya web sayfalarından eş zamanlı olarak diğer insanlarla paylaşabilecekler.

Canlı yayınlar istendiği takdirde durdurulup, tekrardan başlatılabilecek. Video kayıt altına alınabilip, yayın bittikten sonra Youtube kanalına eklenebilecek.

Canlı yayına, yayını yapanın belirleyebileceği 10 kişi davet edilebilecek ve onların canlı videoları da sayfanın altındaki mini kutucuklardan izlenebilecek.

O anda yayını izleyenlerin sayısı profilde görülecek. Bununla birlikte izlenme sayısında ise bir sınır yok. Bu demek oluyorki milyonlarca kişiye aynı anda canlı yayın yapabileceğiz!

Google'ın bu projesi bayağı ses getireceğe benziyor. İnsanların bu servisi kullanarak, çok çılgın işlere girişeceğini tahmin etmek ise pek de zor değil. Bu doğrultuda Google'ın servis denetimini nasıl yapacağı, kafaları karıştıran sorulardan biri..