Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gmail M-velope Behind The Scenes Video

Gmail M-velope Behind The Scenes Video

Gmail dünya çapında bir viral kampanya başlatmış.

Video marifetiyle yayılacak kampanyada, geçen sene yılın adamı seçilen “siz” oynuyorsunuz. Hikaye emailin dolaşımı ve insanlara değmesi üzerine kurulu.

Şöhret olmak isteyenlerin izleyeceği yöntem şu:
mail.google.com/mvideo adresinden pdf olarak indireceğiniz kırmızı gmail zarfını (M-velope) bir yazıcı marifetiyle ele avuca gelir hale getiriyorsunuz. Bu zarfı 10 saniyeyi geçmeyecek bir video içerisinde soldan girip, sağdan çıkacak ve bu arada göze batacak şekilde, türlü şaklabanlıklara alet ederek kaydediyorsunuz. Eğer yolladığınız parça beğenilirse, yayınlanacak  kolaboratif (clementine2 vur beni) final video’su içinde yer alabiliyorsunuz ve andy warhol’un ruhuna saygı dolu bir fatiha daha gönderiyorsunuz.  Gelecek ay çıkacağım safaride tuttururum aslanın ağzına, alemlerin en kral viral yamağı ödülünü kaparım diyenlere kötü haber, zira 13 ağustos video göndermek için son günmüş.

Yazdıklarımdan bişey anlamayanlar ya da yabancı bir arama motorundan yanlışlıkla buraya gelmiş olabilecek ecnebiler için aşağıda nası bişiy olduğuna dair bir de video ekledim, e benden bu kadar. (hello turis my name is mehmet, i kiss you)