Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gerçeklik Arayışına Doğru Yapay Bir Yolculuk: To Disappear

Gerçeklik Arayışına Doğru Yapay Bir Yolculuk: To Disappear

Slovenyalı grup Your Gay Thoughts, çıkış albümünün en manidar parçasının müzik videosuyla, gerçek ve hayal öğelerinin birbiri içine gömüldüğü esrarengiz bir serüvenin yaşatıyor.

Kanada merkezli plak şirketi King Deluxe‘ın son kolektif üyelerinden Your Gay Thoughts, yeni bir müzik video yayınladı. Aslında hem video sadece sıradan bir animasyon olmaktan, hem de “To Disappear” sadece bir dinleti olmaktan epey uzakta.

Yolları Panama’da tamamen tesadüfi, bağımsız olarak kesişen sözde nihai gerçeklik arayışındaki dört insanın; kendilerini gerçekten öte bir rüyada zihinlerini iç yapılarıyla kavrarken, hakikate kendisinden daha çok benzeyen soyut bir bilinç alanında bulduklarını ve güçlerini, dinleyenleri soyut ve somutun birbirinin içine patladığı o hale davet etmek için birleştirdikleri bir meditasyondur “To Disappear”.

Grubun arkasındaki hikayeyinin derinliğini daha da güçlendirerek görsel bir animasyon ile pekiştiren yetenekli Tokyolu sanatçı densuke28 öyle bir çalışmaya hayat vermiş ki kırmızının ve yeşilin capcanlı tonunun baskın kullanımıyla Jawlensky‘e göz kırparcasına Fovist; maymunu, geyikleri ve ormanı gerçek olamayacak derecede mükemmel bir güzellikle resmetmesiyle Your Gay Thoughts’un bahsettiği rüyayı hatırlatırcasına yapay bir evren ortaya çıkmış.

Bu parçanın da içinde bulunduğu Slovenyalı post-pop grubunun çıkış albümü The Watercolors‘a Spotify aracılığıyla buradan, yeni bir müzik deneyimi sunmaya hedefleyen White Stone platformu aracılığıyla da buradan ulaşabilirsiniz.

Görseller; Vimeo