Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Geekyapar Ve Yemek.com Birbirine Girdi, Kavgada Yumruklar Konuştu!

Geekyapar Ve Yemek.com Birbirine Girdi, Kavgada Yumruklar Konuştu!

Geekyapar ve Yemek.com, Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülleri'nde en iyi içerik sitesi olarak aday gösterilince ortalık karıştı!

Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Ödülleri bu yıl en iyi içerik sitesi olarak Fizikist ve Zaytung’un yanı sıra Yemek.com ve Geekyapar’ı aday gösterdi. Evvela Geekyapar aday olduklarını dile getiren duygu seli bir içerik yayınladı; Yemek.com da geri kalmayarak adaylığını sıcak bir yazıyla okurlarına iletmişti.

Tüm bu barış ve dostluk içindeki samimi atmosfer bir Facebook postu ve bir tweet ile yerle bir oldu. En iyi Pokemon’u onların bileceğini iddia eden Geekyapar, alttan alttan Yemek.com’u iğnelemeye başladı.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Bas bakalım, hangi pokemonsun?Yemek.com ekibine sevgilerle, pokemon’u en iyi onlar bilir.
Posted by Geekyapar on Wednesday, 9 December 2015

Bu atağa misillemeyle karşılık veren Yemek.com’dan Ufuk Utaş, kaçınılmaz sonu başlatan tweet’i attı.

Bundan sonrası ise tam bir klavye delikanlılığına dönüştü. İki taraf da birbirlerine kara gün düşmanı gibi ataklar yaparken “Oturduğun yerden konuşmak kolay tabii!” noktası adım adım yaklaşıyordu… Tweet zincirinde karşılıklı ithamlar sel oldu aktı ve iş “Adres verin!!!!1” tehdidine kadar geldi…

Ve tabii bu terbiyesizlikler karşılıklı olarak affedilmedi. Davete icazet edildi, Geekyapar adrese intikal ederek mevzuyu geleneksel yöntemlerle çözmeyi seçti. Hoş, Yemek.com da duruma hazırlıklıydı. 

Kavga sonrasında Geekyapar, Arkham Knight oynadık diyor; Yemek.com da lahmacun söyledik diyor. Kavga sonrasında bile orta yolu bulamayan bu iki içerik sitesi hem sürükleyici bir tweet zinciri hem de eğlenceli bir video sundu. Hoş düşene vurulmaz ama kavgayı uzaktan izleyip kahkahalarla gülmek gibisi de pek yoktur.

Geekyapar‘a ve Yemek.com‘a pek teşekkür!

Manşet görseli; Youtube