Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Fransız Milli Takımı’nın Olimpiyat Şıklığı

Fransız Milli Takımı’nın Olimpiyat Şıklığı

Fransız Milli Takımının Olimpiyat formalarını, Parisli sokak giyim markası Pigalle'in kurucusu Stéphane Ashpool tasarladı.

Paris 2024 Yaz Olimpiyatları, yalnızca spor açısından değil Paris’in sanat ve moda ruhunu da yansıtmak açısından da önemli bir etkinlik olacak. Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’nın Ugo Gattoni imzalı posterleri, bu gerçeğe işaret eden önemli işlerden biriydi. Şimdi de Fransız Milli Takımı (Equipe de France) birbirinden şık formalarıyla saha şıklığında çıtayı yükseltmiş durumda.

Takım, sporcularının giydiği spor kıyafetlere biraz heyecan katması için Parisli sokak giyim markası Pigalle’in kurucusu ve tasarımcısı Stéphane Ashpool‘u görevlendirmiş. Tasarımcı, ödül alma ve medyaya görüntü verme dahil Olimpiyatların her aşamasında sporcular tarafından giyilecek geniş bir koleksiyon oluşturmuş. Tasarımlarda Fransız bayrağının mavi, beyaz ve kırmızı renklerini öne çıkarmış.

Fransa, formalar konusunda çıtayı yükseltti

Giysilerin üretimi, efsanevi efsanevi futbol formalarıyla tanınan Fransız spor giyim markası Le Coq Sportif tarafından yapılmış. Kaykay, bisiklet kadrosu, ısınma eşofmanları, tenis raketinin kenarı, kano gövdesi, eskrim için kullanılan yüz koruyucusu dahil her türlü ekipmanda Ashpool’un dokunuşunu görmek mümkün. Tasarımcı adeta Fransız bayrağını farklı formlara uyarlamış.

Fransa, 2024 formasını tanıtan ilk ülkeler arasında yer alıyor. Paris Moda Haftası’nda formaların ön gösterimi yapılmış ve şimdi de koleksiyonun kapsamını gösteren bir katalog yayınlanmış.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

GQ Sports (@gqsports)’in paylaştığı bir gönderi

Görsel: Stéphane Ashpool