Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Dünyanın İlk Ketçap Sigortası

Dünyanın İlk Ketçap Sigortası

Heinz, ketçap lekelerine ve dökülmelerine neden olabilecek en çılgın senaryoları dahi kapsayan bir ketçap sigortası yarattı.

Heinz’ın Birleşik Arap Emirlikleri için düzenlediği “Heinz Ketçap Sigortası”, bir dizi telafi edici ödülle ketçap kazası korkusunu keyif ve rahatlık fırsatlarına dönüştürmeyi vaat ediyor. Sigorta planı, en sevilen gömlekteki acı verici lekeden küçük çocuklardan kaynaklı sıçratlamalara ve dökülmelere kadar ketçapla ilgili 57 tür felaketi kapsıyor.

Markanın yaptığı araştırmalara göre ara sıra ortaya çıkan karışıklıklara rağmen Heinz hayranlarının %91’i kazaları göze aldığını; mutfak zevki uğruna lekelenen şeyleri temizlemeyi kabullendiğini söylüyor. Marka ise bu sevgiye layık olmak ve vaadini yerine getirmek için sigorta kapsamında ev temizliği, tamirci hizmetleri. çamaşırhane yardımı gibi pratik hizmetler sunuyor. Hatta bunların yanı sıra spa uygulamaları gibi lüks hizmetler de sunduğu telafi ödülleri arasında. Bunların tümüne MyBenefits uygulaması üzerinden erişilebiliyor. Tabii yukarıda da belirttiiğim gibi bu fırsatlar BAE’deki Heinz müşterileri için geçerli.

“Murphy Kanunları” mı yoksa “Aşk Tanrısının Laneti” mi?

Kampanya için bir internet sitesi hazırlanmış. Bu sitede; reddedilen sevgilinin Heinz ketçabını sabotaj aracı olarak kullandığı “Aşk Tanrısının Laneti”, lekeyi yapan kişinin kayıplara karıştığı “The Whodunnit”, her şeyin suçlusu “Murphy Kanunları” gibi plan dahilinde olan bazı çılgın senaryolar listeleniyor. Örneğin “Murphy Kanunları”, ketçabın kıyafetin tek beyaz kısmına bulaştığı o inanılmaz ama fazlasıyla gerçek anları vurguluyor. Sıradan sigortalar gibi, Heinz’ın sigortası da muhtemelen asla gerçekleşeceğini düşünmediğiniz kazalar için telafi vaadinde bulunuyor.

Ketçap mağdurları ayrıca #HeinzKetchupSigorta etiketiyle sosyal medyada paylaşım yaparak sorunlarını dile getirebiliyor.

Görsel: Heinz