Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Flörtün 40 Günü

Flörtün 40 Günü

New York’lu iki grafik tasarımcı Jessica Wash ve Timothy Goodman 40 güne neler sığdırmışlar?

Dünyanın neresine giderseniz gidin, gerçek aşkı bulmak için uğraşan insanları görebilirsiniz. Benzer durumda olan New York’lu iki grafik tasarımcı Jessica Wash ve Timothy Goodman, aynı zamanda yalnız kalan iki yakın arkadaştır. Jessica, iflah olmaz bir romantik olarak doğru erkeği bulmak için bir ilişkiden diğerine koşan biriyken (no country for feelings durumu), Timoty bağlanma korkusuyla aynı anda birden fazla kızla çıkan bir tiptir (tipik erkek mantığı). İlişkiye bakış açıları birbirine zıt olan bu iki arkadaş, flört konusundaki kötü davranışlarını değiştirmek belki de aşık olmak için beraber 40 gün geçirirler.

Flörtlerinin 40 gününü düzenli olarak – günü gününe- bloglarında paylaşırlar. Buraya kadar anlatılan hikaye size tanıdık gelebilir. Hikayeyi farklı kılan ise ‘film’ gibi sonu. Çünkü ikilinin, beraberliklerinin 40 gününü anlattıkları bu blog, film olma yolunda ilerliyor. Filmin haklarını dünyanın en büyük film yapım şirketlerinden biri olan Warner Bros satın almış. Yönetmenliğini ise The Vow, Grey Gardens, Rosaline gibi filmlerinden tanıyacağımız Michael Sucsy üstlenmiş. Anlaşılan yakın zamanda beyazperdede New York’lu bu çiftin hikayesini izleyebileceğiz.

Peki bu çifte kumrular 40 güne neler sığdırmışlar? Merak edenler için flörtün 40 gününü anlatan blog.Bu da hazırladıkları video;