Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evrencan Gündüz’den Aşkın Farklı Tonları için Şarkılar

Evrencan Gündüz’den Aşkın Farklı Tonları için Şarkılar

Maximum Kart'ın, Sevgililer Günü için yayınladığı reklam filmlerinde Evrencan Gündüz farklı farklı ilişki türleri için şarkılar söylüyor.

14 Şubat’ın yaklaşması ile birlikte markalar Sevgililer Günü için hazırlamış oldukları kampanyaları da yayınlıyor. Bu özel günde yaşanan yoğun iletişim trafiğinde dikkat çekmek markaların önceliğini oluşturuyor. Eğlenceli ve akılda kalıcı olmanın yanı sıra izleyicinin kendisinden bir parça bulabildiği kampanyalar diğerlerinin arasından sıyrılıyor.

Maximum Kart da Sevgililer Günü’nü genç yaşlarda müzisyenliğe başlayan Evrencan Gündüz ile eğlenceli bir biçimde kutluyor. Bilinen aşk şarkılarının aksine sözleri ve ritmi ile farklı bir kapı açıyor. Sanatçının hakim olduğu jazz ve blues esintilerinin hissedildiği reklam filmlerinde beş farklı ilişki türü beş farklı tarzda yorumlanıyor. Böylelikle tüm aşıkların Sevgililer Günü’nü ona has bir tarzda kutluyor.

Altyazılarda hızla geçen kampanya detayları şarkı sözlerine dönüşüyor

İlişkiler; aşk acısı çekenler, detaycı aşıklar, DM’den sevenler, minnoş aşıklar ve aşkını pembe dizi tadında yaşayanlar olmak üzere farklı türlere ayrılmış. Şarkılarının sözlerini ise normalde reklam filmlerinde hızlıca geçip giden altyazılar oluşturuyor. Evrencan Gündüz altyazıları uyarlayarak şarkı sözlerine dönüştürüyor. Maximum Kart ile yapılacak alışverişlerde kazanılacak MaxiPuan’ların ifade edildiği altyazı her ilişki türüne göre Evrencan Gündüz tarafından yeniden uyarlanıyor. Kimisi daha otantik bir hava oluştururken kimisi müziğin ritmine kaptırıp dans etme isteği uyandırıyor.

VMLY&R İstanbul imzalı kampanyadaki şarkıların sözleri her ne kadar duygusal bağlar kuracak içeriğe sahip olmasa da Evrencan Gündüz’ün sesi ve müziğe aktardığı ruh sayesinde izleyici ile içten bir bağ oluşturuyor. Prodüksiyon sürecini Norr Film’in üstlendiği, farklı tarzlarda aşkların konu olduğu reklamları aşağıdan izleyebilirsiniz.

Künye

Müşteri: Türkiye İş Bankası – Maximum Kart
Ajans: VMLY&R İstanbul
Prodüksiyon Şirketi: Norr Film

Görsel: YouTube