Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Evrencan Gündüz ile Bu Toprakların Sesine Kulak Verin

Evrencan Gündüz ile Bu Toprakların Sesine Kulak Verin

TROY, Evrencan Gündüz ile birlikte bu toprakların ortak değerlerini keşif yolculuğuna çıkıyor ve proje kapsamında çeşitli yörelerden türküler, Evrencan Gündüz'ün yorumuyla izleyenlerle buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl Bankalararası Kart Merkezi (BKM)’nin hayata geçirdiği ödeme sistemi TROY, türkülere kattığı yenilikçi yorumlarla tanınan genç sanatçı Evrencan Gündüz‘le yepyeni bir keşif yolculuğuna çıkıyor. Sanatçı akustik solo performansları, yeniden yorumladığı şarkıları ve Ekim ayında yayınlanan çıkış albümü Evrencan ve Uzaylılar  ile büyük beğeni topluyor.

Evrencan Gündüz, TROY ile birlikte bu toprakların ortak değerleri olan türküleri özgün yorumuyla izleyicilerle buluşturuyor. Proje kapsamında çeşitli yörelerden türküleri Beşiktaş Balık Pazarı’nda yapılan canlı performansla sergileyen Evrencan Gündüz’ün yolculuğu, Mustafa Kemal Atatürk’ün de çok sevdiği bir Selanik Türküsü olan “Çalın Davulları” ile bugün, 10 Kasım’da başladı. Filmin yayınlanmasıyla birlikte Evrencan Gündüz sosyal medyadan da büyük övgü aldı.

Çalın Davulları Çaydan Aşağıya Amman Amman

Mustafa Kemal Atatürk’ü 10 Kasım’da birçok şekilde anıyoruz ve unutmamamız gerektiğini her sene kendimize daha da güçlü bir şekilde hatırlatıyoruz. Aslında birini unutmamak için onu hatırlatacak günlere ihtiyacımız yoktur, fikirlerini benimsesek ve anlasak o zaten hep bizle yaşar. Mustafa Kemal Atatürk’ü de sevdiği bir türküyle anmak, fikirleriyle yaşatmak kadar değerli bir yöntem. Çünkü hayatı boyunca kendini değil fikirleri ve zevklerini bizlere aşılamak isteyen mavi gözlü dev de bunu isterdi diye düşünüyorum. “Çalın Davulları” Evrencan Gündüz’ün kendine has yorumuyla, özlediklerimizi, unutmaya yüz tuttuklarımızı ve 10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ü hatırlamamız gerektiğini yüzümüzde tebessümle bizlere hatırlatıyor.

Künye:
Reklamveren: TROY
Sanatçı: Evrencan Gündüz
Yaratıcı Ajans: Marjinal Porter Novelli
Prodüksiyon Ajansı: Obsessions

Bilgi: Bigumigu ortaklarından Aygül Pembecioğlu, Evrencan Gündüz’le de çalışmaktadır.

Görsel: Youtube