Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Eski Sevgilinin Yerine Neler Konabilir?

Eski Sevgilinin Yerine Neler Konabilir?

Mobil fotoğraf uygulaması Picsart, yapay zekâ destekli AI Replace özelliğiyle fotoğraflardan eski sevgilileri silerek yerlerine farklı nesneler yerleştiriyor.

Belki varlığıyla yokluğu bir, belki de yerini dünyalar bile dolduramayabilir. Bu sorunun cevabı hayal gücünüze ve elbette yapay zekâya kalmış. Geçtiğimiz yıl bir yapay zekâ aracını platforma entegre ederek kullanıcıların ücretsiz kullanımına sunan mobil fotoğraf uygulaması Picsart, yapay zekâ desteğiyle birbirinden eğlenceli özelikleri devreye alıyor.

Yakın zamanda basit eskiz çalışmalarını yapay zeka sanatına dönüştüren Sketch AI uygulamasını başlatan Picsart, fotoğraflardan eski sevgilileri silerek yerlerine farklı nesneler yerleştiren yeni bir özellik getirdi.

@picsart Boy, bye 👋 other ideas: 🤡 🐷 🗑 Replace your ex with Picsart’s AI replace tool. #picsartai#ai #replacemyex #boybye #ex #breakuptiktok #glowup ♬ original sound – Mae Stephens ♡︎

Sevgililer Günü öncesinde tanıtılan AI Replace uygulaması ile hüzün veya öfke gibi olumsuz duygular uyandıran eski sevgiliye ait görseller, saniyeler içerisinde mizah malzemesine dönüşüyor. Eski sevgilinizin yerine koymak istediğiniz şey her ne ise -baget ekmek, sevimli bir köpek ya da bir yılan olabilir- metin istemi olarak AI Replace’a  iletmeniz yeterli.

Şimdilik yalnızca iOS cihazlarda kullanılabilen AI Replace özelliğine uygulamanın altındaki “+” işaretinden erişebilirsiniz. Fotoğrafı yükledikten sonra Picsart araç çubuğundaki Çiz aracı ile değişmesini istediğiniz bölümü işaretleyerek AI Replace’i seçmelisiniz. Ardından eski sevgilinizin yerine koymak istediğiniz nesneyi AI için tanımlayın. Picsart, bu yeni özelliğin en kısa sürede Android cihazlar için de aktif hale geleceğini söylüyor.

Picsart, ayrılanların yanı sıra bir arada olan çiftler için de yapay zekâ destekli yeni bir özellik devreye aldı. Bu yeni özellik ile uygulama çiftlere aynı anda birlikte avatar oluşturma imkânı sunuyor.

Görseller: Picsart, TikTok, Twitter, Instagram