Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Erkeksi Çiçek Kutuları ile Sert Erkekler Rahatça Çiçek Taşıyabiliyor

Erkeksi Çiçek Kutuları ile Sert Erkekler Rahatça Çiçek Taşıyabiliyor

Penny Blooms&Beans​, her yıl Sevgililer Günü'nde binlerce kadının çiçeksiz kalmasına neden olan çiçek taşıma sorununa çözüm üretti.

Kristal Elma Festivali 2016’da TBWAISTANBUL‘a “satış noktalarinda mecra kullanımı” dalında bronz elma ödülü getiren reklam filmi “Erkeksi Çiçek Kutuları”, kadın – erkek ilişkilerinin en derin yaralarından birine parmak basıyor.

Erkeksi Çiçek Kutuları filmi, pek çok kadının “Neden bana hiç çiçek almıyorsun?” şeklindeki serzenişlerine esprili bir cevap veriyor… “Maalesef erkekler sokakta çiçek taşımaktan utanıyor.tespitiyle erkeklerin derdine de tercüman oluyor. Bu tespitin hemen ardından Penny Blooms&Beans‘in Türk erkeğinin çiçek taşıma konusundaki hassasiyetine getirdiği çözümü izliyorsunuz. Çözüm şöyle: Penny Blooms&Beans‘de elinde çiçek taşımak istemeyen sert erkekler için çiçekler; matkap, gitar ve hoparlör gibi erkeksi kutulara konuyor. Böylece “reklamın iddiasına göre” erkekler, sokakta çiçekleriyle birlikte delikanlı duruşlarından gram kaybetmeden yürüyorlar.


Künye:

Reklamveren: Penny Blooms&Beans
Reklam Ajansı: TBWAISTANBUL
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu
Yaratıcı Ekip: Berkay Özay, Gamze İçhedef
Marka Ekibi: Ayşe Erdoğan, Derhan Alp, Clara Sera Altıparmak
Prodüksiyon Ekibi: Ceyda Kayaçetin
Prodüksiyon Şirketi: Bobin Film
Yönetmen: Ece İşbilen

Görsel: Instagram