Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
PayPal’den Hızlı Para Transferi İçin Yeni Bir Hizmet

PayPal’den Hızlı Para Transferi İçin Yeni Bir Hizmet

PayPal hızlı ve güvenli şekilde tek bir bağlantı üzerinden ödeme almanızı ve yapmanızı sağlıyor.

PayPal para alma ve gönderme işlemlerini saniyeler içinde halletmenin yolunu yeni hizmeti PayPal.me ile bulmuş; o da tıpkı bir sosyal medya hesabı açarmış gibi kendinize sayfa oluşturmak. Böylece birinin PayPal hesabınıza para göndermesi durumunda tek yapacağınız sayfanızın bağlantısını o kişiyle paylaşmak olacak. O kişi de anında ödeme yaparak paranızı PayPal bakiyenize iletmiş olacak.

Bağlantı üzerinden işlem kabul etmek ve yapmak hem bireysel hem de ticari hesaplar için geçerli. Bağlantınızı oluşturmak ücretsizken aldığınız sayfanın adını sonradan değiştiremiyorsunuz. O yüzden bu durumu göz önünde bulundurarak sayfanızı açmanız öneriliyor.

Para alma talebinizi ilgili kişiye sayfanızı SMS, sosyal medya veya mail üzerinden atarak talebinizi yapabiliyorsunuz. Sizinle aynı ülkede yaşayan aile ve arkadaşlarınızdan para alma sürecinde herhangi bir ücret ödemiyorsunuz.

Ticari hesabınıza ait sayfanızı aile ve arkadaşlarınızdan para alacak şekilde ayarladıysanız; fakat para gönderecek kişi PayPal Alıcı Korumasını seçiyorsa bu noktada işlem ürün ve hizmet ödemesi olarak sayılıyor ve standart PayPal ücretini ödemeniz gerekiyor. Farklı ülkelerden aldığınız fazla sayıdaki ödemelere karşılık ödeyeceğiniz ücretleri de buradan öğrenebilirsiniz.

Para göndermek için de ödemeyi yapacağınız kişinin bağlantısına girip göndereceğiniz tutarı ve ödeme şeklini seçiyorsunuz. Ödemeyi PayPal bakiyeniz, banka hesabınız veya banka/kredi kartınızla yapabiliyorsunuz. Banka hesabınız veya banka/kredi kartınızla ödeme yaptığınızdaysa ek ücret ödemeniz gerekiyor.

Türkiye’de de kullanıma açılmış PayPal.me hizmetinden yararlanmak için sayfanızı buradan oluşturabilirsiniz.

Görseller: PayPal.Me