Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Egzersizlerinizi Ödüllendirecek RunKeeper ve Kiip Anlaşması

Egzersizlerinizi Ödüllendirecek RunKeeper ve Kiip Anlaşması

Egzersiz takibi uygulaması RunKeeper kullanıcıları hedeflerine ulaştıkça Kiip üzerinden hediyelerle ödüllendirilecek.

Oynadığınız oyunda en yüksek puana ulaştığınızda sizi gerçekten ödüllendiren bir girişimken zamanla uygulama içi ödül kazandıran bir mobil reklam ağına dönüşen Kiip, birçok markayla iş birliği yaparak istedikleri kampanyaları gerçekleştirmelerini sağlıyordu. Örneğin bir koşu uygulamasında amacını gerçekleştiren kullanıcı anlaşmalı markalardan birinin ürününü ödül olarak kazanabiliyordu. 

34 milyondan fazla kullanıcısı bulunan egzersiz takibi uygulaması RunKeeper da geçtiğimiz günlerde ilk reklam anlaşmasını Kiip’le yaptı. Kişileri sağlıklı ve hareketli bir yaşama teşvik eden uygulama, bu sayede artık egzersiz hedeflerini gerçekleştiren kullanıcılarını fitness temalı ürünlerle ödüllendirebilecek. Ödül kapsamına P&G Secret Deodorant, Propel Fitness Water gibi markaların bedava eşantiyonlarıyla markalar tarafından desteklenen bedava şarkı yüklemeleri de dahil edilmiş. 

Kiip kullanıcılara sağlam bir motivasyon kaynağı sağlayan bu anlaşmayı akıllı telefon dışında akıllı saat, akıllı tartı gibi ortamlarda da devam ettirmeyi planlıyor. Kullanıcılar da bu ilk atılımdan memnun kaldı

RunKeeper hem iPhone hem de Android için mevcut.