Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Eğitimde Fırsat Eşitliği Sağlamayı Hedefleyen Teknoloji Okulu

Eğitimde Fırsat Eşitliği Sağlamayı Hedefleyen Teknoloji Okulu

Borusan Teknoloji Okulu’nda kariyerini teknoloji alanında ilerletmek isteyen yeni mezun ya da üniversite öğrencileri için uzmanlardan ücretsiz eğitimler sunuluyor.

Borusan Holding, Toptalent.co işe alım platformu ile birlikte hayata geçirdiği Borusan Teknoloji Okulu ile gençlere ulaşarak fırsat eşitliği sağlamayı amaçlayıyor. Farklı alanlarda faaliyet gösteren ve eğitime, sanata yatırımlarıyla da öne çıkan Borusan Holding, gönüllü eğitmen olan çalışanlarıyla birlikte kendini geliştirmek isteyen gençlere fırsat sunuyor.

Borusanlı gönüllü eğitmenlerle teknoloji odaklı başlıklar

10 Borusanlı eğitmenin hazırladığı programda yapay zekadan yazılıma, otomasyon teknolojilerinden makine öğrenmeye, yenilenebilir enerjiden mühendislerin çalışma alanlarda kadar çeşitli konularda 8 farklı modül sunuluyor. Borusanlı gönüllü eğitmenler teknoloji odaklı konu başlıkları için eğitim programı hazırlıyor.

Programlar özellikle üniversite öğrencilerine ya da yeni mezun ve genç profesyonellere değer katacak içeriklere sahip. Bununla birlikte her modülün sonunda bir teste tabi tutulan katılımcılar yüzde 80 ve üzeri başarı sağlarlarsa Borusan Teknoloji Okulu Başarı Sertifikası almaya hak kazanıyor. Yeterliliği sağlayan bu sertifika sayesinde kariyerinin başında olan gençler CV’sini güçlendirirken Borusan’dan alınan bir sertifika ile Borusan’a iş başvurusunda bulunmak hiç kuşkusuz kariyerine yeni başlayan gençler için de ekstra bir avantaj olabilir.

borusan teknoloji

Borusan, fırsat eşitliği sağlamayı amaçlıyor

Çevrim içi program gençlere iş hayatının pratiklerini uzmanlar üzerinden dinleme ve öğrenme fırsatı sunarken gençlerin kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaşmasını sağlıyor. Borusan, herkesin hazırlanan eğitimlerden faydalanması için programı ücretsiz olarak sunuyor. Eğitim videoları Toptalent’ın eğitim platformu olan Toptalent Business School websitesi’nde 1 yıl boyunca herkese açık ve ücretsiz olarak yer alacak.

Borusan Holding İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Grup Başkanı Nursel Ölmez Ateş, Borusan Teknoloji Okulu ile birlikte yetenekli gençlere fırsatlar sunarken fırsat eşitliği de sağlamayı amaçladıklarını söylüyor. Proje aynı zamanda şirketin sürdürülebilirlik odaklı vizyonunu da destekliyor.

Borusan Teknoloji Okulu’ndaki çevrim içi eğitimlere başvurmak veya daha fazla bilgi almak isterseniz bu bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Görsel: Toptalent