Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Draw Something Kıvamında Şarkı Tahmin Oyunu: Song Pop

Draw Something Kıvamında Şarkı Tahmin Oyunu: Song Pop

Draw Something kırdığı rekorlarla tüm dünyada etkisini sürdürmeye devam ederken, web ve mobil bazlı oyun sektörü de dur durmak bilmiyor. Hemen her gün farklı oyun sürprizleriyle karşılaştığım şu sıralar, yeni keşfettiğim oyunlardan biri de FreshPlanet tarafından mobil ve Facebook oyunu olarak geliştirilen Song Pop oldu.  

Song Pop, karşılıklı iki kişiyle oynanan, yaklaşık 10 saniyede dinlediğiniz parçanın adını veya sanatçısı tahmin etme oyunu. Oyunun en hoşuma giden tarafı; Draw Something'teki gibi sırayla ve istediğiniz zaman yarışabiliyor olmanız. Bununla birlikte müzik kategorilerinin genişliği sağlam bir dinleyici olarak bu oyunu sürekli oynayabileceğim hissini verdi diyebilirim. Kazandığınız altın paralarla 60'lardan günümüz hitlerine, Latin'den elektronik müziğe kadar bir çok kategoride yarışabiliyoruz.

Oyunu heyecanlı kılan farklı bir özellik de yarışırken karşı taraf seçimini sizden daha kısa sürede yaptıysa bu seçimi görebilmeniz. Tabi hatırlamakta zorlandığınız ya da bilmediğiniz parçalar için bu alternatifi kullanabilirsiniz; ancak oyunda ne kadar hızlı cevap o kadar da çok puan demek! 🙂

Oyun bittiğinde az önce yarıştığınız parça listesine iTunes linklerinin de eklenmesi dikkatimi çeken diğer bir nokta oldu. Böylece oyunda sıklıkla yad ettiğiniz o eskimeyen 80'ler & 90'lar parçalarını ve daha fazlasını dilerseniz anında indirebileceksiniz.

Draw Something kıvamında oyun arayanlara; yakında adını heryerde duyacağımızı tahmin ettiğim Song Pop'u hemen indirip oynamanızı 'şiddetle' tavsiye ediyorum! smiley