Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Domino’s Pizza’dan Sıfır Tıklamayla Sipariş Özelliği

Domino’s Pizza’dan Sıfır Tıklamayla Sipariş Özelliği

Domino’s Pizza, mobil siparişte vakit kaybettiren tıklamaları ortan kaldırmaya yönelik yeni uygulamasıyla karşımızda.

Domino’s, müşterilerinin aklına pizza getirip kendilerini bir an önce Domino’s lezzetlerini yerken bulmalarını kolaylaştırmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bu konuda yeni bir adım atan Domino’s, müşteri etkileşiminde ortaya çıkabilecek sıkıntıları en aza indirmek ve bekleme süresini azaltmak için “Zero Click” adındaki mobil sipariş uygulamasını duyurdu.

Uygulama şu şekilde çalışıyor: Uygulamayı cep telefonunuza indiriyorsunuz ve Domino’s pizzanın profiline bağlanıyorsunuz ve standart “Easy Order” (Kolay Sipariş) bölümünü bu şekilde uygulamaya sokmuş oluyorsunuz. Bundan sonra uygulamayı açtığınızda ise tıklamaya gerek kalmadan sipariş vermiş oluyorsunuz. Uygulamada kullanıcıların karşısına çıkan 10 saniyelik geri sayım penceresi, uygulamayı yanlışlıkla açıp istemediğiniz bir sipariş vermenize engel olmak adına alınan bir önlem.

Crispin Porter + Bogusky’nin bu çalışması, Domino’s’a ait akıllı saat, pizza aracı, tweet ya da mesajla gönderilen emoji ile sipariş verebilme gibi yenilikçi özellikler arasında yerini almış durumda.

Domino’s, yaptığı dijital inovasyonlarla fazlasıyla gurur duyuyor. 2015’in dördüncü çeyreğine ait mali raporundaki bilgiye göre, dünyaca ünlü pizza zinciri Amerika’daki gelirlerinin %50’sinden fazlasını kullandığı yenilikçi teknolojiler sayesinde dijital satış kanalları üzerinden elde etti.

Öte yandan, çocuklarınız telefonunuzu oyun oynamak için karıştırdıkları zaman yanlışlıkla sipariş vermenize yol açabilirler ve pizzayı teslim etmeye gelen kişiyi siparişi sizin vermediğinize ikna etme konusunda zorluk çekebilirsiniz. Buna rağmen Domino’s, kolay sipariş yöntemlerine yenilerini eklemeye ve hayat kalitemizi artırmayı hedeflemeye devam ediyor.

Görsel: YouTube