Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
David Millar’dan Bisiklet Giyim Koleksiyonu

David Millar’dan Bisiklet Giyim Koleksiyonu

Bisikletçi David Millar, kariyerine hazırladığı bisiklet giyimi koleksiyonu ile devam ediyor.

Nike, Adidas gibi devlerin henüz domine etmediği birkaç alandan biri bisiklet giyimi ve bu haliyle performans sporu giyimine giriş yapmak için açık kalan kapılardan biri. Bu büyük potansiyelli alana, bu sporun henüz yarışçısıyken şıklığıyla tanınan eski bisiklet yarışçısı David Millar, Italyan imalatçı Castelli ile birlikte girdi. Millar’ın yeni bisiklet giyim markasının adı, kendi yarış kariyerinin üçüncü evresinden esinlenen ismiyle Chpt III.

Ben Nicholson’ın eserlerinden esinlenilen bir renk paletine sahip koleksiyonda ince, süper ince, yüksek performans likralı üst ve alt giyim serileri bulunuyor. Profesyonel kıyafetler üzerlerine sponsor logoları basılmaya müsait olmak zorunda ancak kendi deyimiyle “hayatı boyunca yürüyen reklam panosu” olarak yaşayan Millar’ın koleksiyonunda böyle kısıt olmadığından ürünleri profesyonel ürünlerden daha iyi kalitede.

İngiliz terzi Timothy Everest’in de yardımı ile Millar ve tasarımcı Richard Pearce tarafından tasarlanan Chpt III serisi, minimalist ve modern çizgilere sahip.

Görsel; chpt3