Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Cornetto Hipster Oldu

Cornetto Hipster Oldu

Cornetto yeni reklam filmini bir kısa film formatında yaratıyor ve iki sevgiliye özel bir bisiklet konsepti ortaya çıkarıyor.

Cornetto son reklam filminde hipsterlık müessesine dair her bir detayı tek tek kullanmış. Bisiklet etkisi, tipografi, renkler, çekimler, videonun stili ve kullanılan müzik.. her biri hipster bir bloggerın elinden çıkmış gibi.

Marka elbette ‘çift olmak’ ve ‘birlikte’ olmak kavramlarını aşk ve paylaşmak üzerinden iletişiminde hep kullanıyor. Bu kez bu mesajı farklı bir stilde vermeyi tercih etmiş. Markanın alışıkalgeldik tarzı ve iletişim tonuyla bağdaştırmak zor olsa da haberdar olmakta fayda var.
Marka iki kişinin binebildiği bir bisiklet yaratıyor, ismi ‘A Bike to Share’, bu proje için de bir kısa film çekiyor. Bu bisiklet sosyal ağlara bağlanıyor; kasketteki GoPro kamera Youtube’a, bisikletteki buton Facebook’a, pedallar Twitter’a ileti gönderiyor. İki sevgili birlikte bu bisiklete bindiğinde yoldayken bu mecralara içerik gönderiyor. Bu bisiklet konsepti gerçekten üretilmiş ve şehir şehir gezecek.
Cornetto Türkiye’de de Yalın’ın bir senaryosuna kısa film çekmişti.