Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çağlar Çorumlu Maximum Kart için Zeki Müren Rolünde

Çağlar Çorumlu Maximum Kart için Zeki Müren Rolünde

Publicis Groupe Türkiye tarafından Maximum Kart için hazırlanan #İşteBenimMaximumum etiketli tanıtım filmi kampanya hakkında heyecan uyandırıyor.

Arif v 216 filmine Çağlar Çorumlu’nun hayat verdiği Zeki Müren karakteri, Türkiye İş Bankası kredi kartı markası olan Maximum Kart’ın #İşteBenimMaximumum etiketli kampanyası ile birlikte bir kez daha karşımıza çıkıyor. Filmde kostümleri, aksesuarları ve vücut diliyle Zeki Müren’i oldukça başarılı bir şekilde canlandıran oyuncu bu sefer performansını Maximum Kart’ın reklamı için sergiliyor. Filmdeki başarılı canlandırmasıyla oldukça beğeni toplayan Çağlar Çorumlu Maximum Kart’ın yeni dünyasının tanıtımı için karaktere bürünüyor.

maximum

Maximum Kart’tın yeni dünyası kampanyayla duyurulacak

“Heyecanlı bekleyiş başlıyor. Maximum’un yeni dünyası çok yakında!” metniyle paylaşılan tanıtımda Zeki Müren karakterini canlandıran Çağlar Çorumlu, sanatçının meşhur günlük spor rutinini gerçekleştiriyor. Yardımcısının bir reklam teklifi geldiğini söylemesiyle dikkat kesilen oyuncu, Maximum Kart’tan gelen teklifi düşünüp değerlendireceğini söylüyor.

Kampanyanın tanıtım filmi olmasına karşın kısa teaser sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmiş gibi duruyor. Kampanyayı Publicis Groupe Türkiye bünyesinde, Türkiye İş Bankası’na özel oluşturulmuş ve Türkiye İş Bankası’nın tüm iletişim faaliyetlerinden sorumlu reklam ajansı PUB1924 üstleniyor.

Görsel: YouTube