Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
#BüyükResmiGör: Mültecilerin Yollardaki Hakları

#BüyükResmiGör: Mültecilerin Yollardaki Hakları

Uluslararası Af Örgütü Türkiye, hazırladığı kampanya ile mülteci haklarını hatırlatmak ve hepimizi destek olmaya çağırmak için detaylarda yaşayan bizlere büyük resmi gösteriyor.

Uluslararası Af Örgütü Türkiye’nin “Yollardaki Haklar” kampanyası için hazırladığı #BÜYÜKRESMİGÖR etiketli etkileşimli mobil banner, bu dar kadrajlara sığmayan gerçekleri açığa çıkararak, “büyük resmi” görmemizi amaçlıyor.

Wanda Digital imzalı mobil banner, mobil dergilerde Instagram postu şeklinde karşımıza çıkıyor. Fotoğrafın altındaki açıklama doğrultusunda ekranı döndürüyorsunuz ve Instagram karesine sığmış küçük kadrajın dışında kalan kısım ve barındırdığı acı gerçekler ortaya çıkıyor: Özgür bir yelkenlinin göründüğü Instagram fotoğrafında mültecilerle dolu bir bot beliriyor ya da rengarenk resimlerle süslenmiş bir duvarın dibinde kucağında çocuğuyla oturan bir mülteci ortaya çıkıyor.

Uluslararası Af Örgütü, evlerini terk etmek zorunda kalan binlerce Suriyeli mülteciye dikkatleri çekerken, mültecilerin hakları için sessiz kalmamamızı istiyor ve destek olmaya çağırıyor. Şu sayfayı ziyaret edip imza vererek destek olabilirsiniz.

Görsel; Youtube