Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Büyükler için Çizgi Film Programı: ISLAHEVİ

Büyükler için Çizgi Film Programı: ISLAHEVİ

Para Tuzağı Pictures tarafından hazırlanan büyükler için çizgi film programı ISLAHEVİ izleyicilerini eğlenceli ve tekinsiz bir yolculuğa çıkarıyor.

ISLAHEVİ dün akşam yapılan ön gösterimi ile birlikte YouTube üzerinden yayınlandı. Para Tuzağı Pictures imzası taşıyan programın ilk bölümünde Aybala Yalçın, Can Güney Kuseyri, Cihan Kılıç, Deniz Yetişken, Fatih Öztürk, Görkem Emir, Gözde Tekin, Gülçin Girit, Kaan Bilaloğlu, K.Jayus, Meriç Canatan, Tuğba Girgiç, Yavuz Öztürk ve VSRIN programa katkılarını sundu.

Masum çocuklar için uygun olmayan çizgi film

22 dakika civarı süren programda prensesini arayan Super Mario’dan alternatif bir evrendeki Nasrettin Hoca’ya kadar farklı karakterler hiç beklenmedik hikayelere yelken açıyor. Mario, kendini işçi sınıfı sorunları içerisinde buluyor. Yavuz Öztürk çizimi ile hayat bulan alternatif Nasrettin Hoca ise küçük bir çocuk ile kapitalizm üzerine koyu bir sohbete girişiyor.

Uzun otobüs yolculuklarının tatsız ve bunaltıcı durumları şarkı sözlerine dökülüyor. Bu meşakkatli yolculukta ikilemler arasında sıkışıp kalan yolcunun verdiği kararlar otobüs yolculuğu yapan her kişinin uzun yol anılarını tetikliyor.

Popüler kültür karakterlerinin de yer aldığı ilk bölümde Cihan Kılıç tarafından çizilen “Mige Abla ile tatlı dert” programı şok edici yaşanmışlıkları masaya yatırıyor. Ödül Avcısı Filmler programında ise Para Tuzağı’nın entel yılanı birbirinden çarpıcı üç hayali filmi ele alıyor.

Para Tuzağı ekibi programı kolektif bir çalışma ile ortaya çıkarıyor

Birkaç yıldır programı hayata geçirme fikri olan ekip karantina süreci ile beraber işleri hızlandırdığını iletiyor. Kolektif bir üretim süreci ile ortaya çıkan ilk programda yaratıcıların her biri işin ucundan tutarak birbirine destek veriyor ve ortaya ilk bölüm çıkıyor. Ekibin her üyesi bir tarafta çizimler gerçekleştirilirken diğer tarafta başka bir hikayenin animasyonunu seslendirmede, yazım sürecinde veya çizimlerinde yardımcı oluyor.

İkinci bölüm için net bir tarih olmasa da Para Tuzağı Pictures çalışmalara başladığını bildiriyor. Birinci bölümde yer alan bazı karakterlere ve formatlara ek olarak yeni hikayeler ve karakterler ikinci bölümde programa dahil olabilir.

ISLAHEVİ ilk bölümünün ön gösterimi 1 Haziran’da yapıldı. Programı ve diğer içerikleri Para Tuzağı TV YouTube sayfasından takip edebilirsiniz.

Görsel: YouTube