Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Burger King’den Prens Harry ve Düşes Meghan’a Krallar Gibi İş Teklifi

Burger King’den Prens Harry ve Düşes Meghan’a Krallar Gibi İş Teklifi

Burger King Arjantin, "Dear Dukes" kampanyası ile kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekilen Düşes Meghan Markle ve eşi Prens Harry'e iş teklifinde bulundu.

9 Ocak’ta Sussex Düşesi Meghan Markle ve Kraliçe 2. Elizabeth’in torunu olan eşi Prens Harry, Kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerinden çekilme kararı aldıklarını açıklamışlardı. Bağımsızlıklarını kazanmak ve kendilerine yenilikçi bir yol çizmek için böyle bir karar alan çift Kanada’ya yerleşip kendi geçimlerini sağlamak istediklerini bildirmişti.

Burger King Arjantin: İş arıyorsanız, sizin için yeni bir tacımız var

Kraliyet ailesinden bağımsız olarak kendi hayatlarını ve işlerini kurmak isteyen çifte Burger King’den ilginç bir iş teklifi geldi. Kral tacı ile bilinen fast food şirketi Prens Harry ve eşi Meghan’a ekonomik bağımsızlıklarını destekleyecek bir iş teklifinde bulundu.

HOY tarafından gerçekleştirilen “Dear Dukes” başlıklı kampanya için Burger King Arjantin’in Instagram ve Facebook hesaplarından yapılan paylaşımda “Sevgili Dükler eğer bir iş arıyorsanız, sizin için yeni bir tacımız var.” ifadeleri yer aldı. Bununla birlikte Instagram gönderisinde “Sevgili Dük, diğer binlerce insan gibi istediğiniz geleceğe sahip olabilirsiniz. Bio’da bulunan linke tıklayın ve ekibimize katılın.” notu düşüldü.

Burger King Arjantin, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu teklifi Arjantin gazetesi Clarin’de yayınlanan mektubu ile sürdürdü.

 

“Prens ve Düşes’in kraliyet ailesindeki rollerinden vazgeçmeye karar verdiklerini ve mali açıdan bağımsız olmak için çalışacaklarını öğrendik.

Bu yüzden onlar için bir teklifimiz var: iş dünyasına ilk adımı diğer binlerce insan gibi bizimle atın. Tacın size mükemmel şekilde uyacağından şüphemiz yok.

Ayrıca yıllarca dük olarak yaşadıktan sonra krallar gibi yemeye başlamanın zamanı geldi.”

Burger King kraliyet ailesindeki görevlerini bırakan çifte dört koldan mesaj gönderdi

Burger King geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından da Prens Harry’e kendi krallıklarında yarı zamanlı çalışabileceğini duyurmuştu. Burger King Birleşik Krallık Twitter hesabı ise Harry’e Burger King’de hala krallar gibi yemek yiyebileceğini söylemişti. Burger King Arjantin gerçek zamanlı gerçekleştirdiği kampanya ile dikkatleri üzerine çekti. Şu anda Arjantin’de Burger King çalışanlarının saatlik ücreti ise yaklaşık olarak 8 dolar civarında.

Künye

Müşteri: Burger King Argentina
Ajans: HOY
Genel Müdür: Pedro Di Risio, Ernest Riba
ECD: Nicolás Zarlenga, Federico Plaza Montero
Sanat Bölümü Başkanı: Fernando Oltolina
Yaratıcı Ekip: Bárbara Gedacht, Cristián Tarzi
Müşteri Yöneticisi: Lucila Castellani
Medya Müdürü: Agustina Militerno
Medya Direktörü: Florencia Igartúa

Görsel: adsoftheworld, Instagram