Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Bundle Kullanıcısı Vatandaşların Hararetli Sokak Röportajı

Bundle Kullanıcısı Vatandaşların Hararetli Sokak Röportajı

Haber uygulaması Bundle için hazırlanan sokak röportajı konseptli reklam filminde vatandaşların yorumlarını dublaj sanatçıları seslendiriyor.

Farklı kategorilerde gelişmeleri ve son dakika bilgileri paylaşan haber uygulaması Bundle, 2014 yılından bu yana kullanıcıları ile birlikte büyüyor. Uygulama, kullanıcıların ilgi alanlarına özel haberleri tek bir uygulama üzerinden takip etmesine imkan tanıyor. Türkiye’den ve dünyadan 13 binin üzerinde haber sitesini, teknoloji portalını, blog, dergi ve köşe yazarını içeriyor.

Türkiye’de aylık 1 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya sahip Bundle’ın, “Bundle ile Sokak Röportajı: Ekonomi Özel” başlıklı reklam filminde de Bundle uygulaması üzerinden gündemi takip eden vatandaşlara bir mikrofon uzatılmasıyla birlikte hararetlenen sokak röportajı diyalogları yer alıyor. Sokak röportajı konsepti üzerinden yaratılan reklam filmi güncel ekonomik konular hakkında yorum yapan vatandaşları içeriyor.

Ekonomi yorumlarına dublaj

Kampanyayı farklı kılan ise röportajlar üzerine yapılan dublajlar oluyor. Ekonomi hakkında vatandaşın fikirlerini soran Bundle muhabirini de vatandaşları da profesyonel dublaj sanatçıları Umut Tabak, Uğur Taşdemir, Elif Acehan ve Birtanem Candaner seslendiriyor.

Sokak röportajındaki gerçekçilik hissiyatını kaybetmek için kurguda herhangi bir işlem yapmayan ekip, oyuncuların doğaçlama performansından oldukça faydalanıyor. Kamara karşısında ekonomi hakkında konuşan vatandaşlar kadar arka planda yer alan dinleyiciler de oldukça doğal bir performans sergiliyor.

Kampanyanın yönetmenliğini Autonomy prodüksiyon şirketinden Enis Baruh gerçekleştirirken kreatif süreci Kutsal Bayraktar üstleniyor.

Künye

Marka: Bundle
Marka Yetkilisi: Enes Danış
Marka Temsilcisi: Eda Gürdamar
Kreatif: Kutsal Bayraktar
Yönetmen: Enis Baruh
Prodüktör: Özlem Seçkiner
Prodüksiyon Şirketi: Autonomy

Görsel: YouTube